Kevät keikkuen tulevi, vai mitenseoli


Talostakoti moderni keittiö

Käsi ylös kaikki jotka luulivat että nyt se kevät ihan oikeasti tuli? Jep. Joka vuosi sitä on yhtä yllättynyt takatalven koittaessa, kuin aina ennenkin. Näin tulee varmasti olemaan myös tästä eteenpäin :-D Ja toisaalta, tulihan se kevät, ihan varmasti nyt ollaan paljon lähempänä kesää kuin vielä tammikuussa. Ihan noin kalenteristakin katsomallahan sen voi todeta. Kyllä se silti tappiolta tuntuu, kun ikkunan takana onkin aamulla lumi peittänyt tulppaanit ja muut pienet vihreät. 

Keittiö sisustus puutarha

Keskisuomessa on ilmeisesti tullut paljon enemmänkin lunta, mutta ehkä siellä ei oltu muutenkaan vielä niin pitkällä keväässä? Vai oltiinko? Meillä etelärannikolla kuitenkin jo pensaat pukkaa lehtiä ja maasta nousee uusia alkuja huimaa vauhtia. Lapset on keränneet erilaisia pienoiskukkakimppuja jo useampia, ja pihakin tuli haravoitua. Nyt voi vaan toivoa, ettei pakkaset palelluta kevään silmuja pahasti. Nämä kuvat eivät ole ihan aamulta, ja lumesta osa ehti sulaa jo poiskin. Pakkasta oli aamulla pari astetta, ja lapsille kaivettiin taas paksumpia rukkasia käteen *huokaus*.

Talostakoti piha trampoliini

Keväästä puheenollen, koskahan uskaltaa kylvää suoraan ulos kylvettäviä siemeniä? Minulla olisi tuolla odottamassa vaikka mitä yrttiä ja kukkaa, jotka on tarkoitus kylvää suoraan maahan keväällä. Luulisi, että parin viikon päästä olisi jo ainakin niin lämmintä. Johan silloin ollaan melkein vapussa (ajatella)!

Talostakoti keittiö maisemaikkuna

Pahoittelut, etten nykyään päivitä blogia niin säännöllisesti kuin ennen. Kiitos kuitenkin jokaiselle, joka täällä jaksaa käydä katsomassa kuulumiset! ♥ Välillä ajanpuute vaivaa, välillä aiheet on hukassa, ja nämä muut perinteiset syyt. Onhan tässä yli kahdeksan vuoden blogitaipaleen aikana ehtinyt olla ylä- ja alamäkiä ennenkin. Joskus tuntuu, että kaikki on jo sanottu ja kuvattu, mutta ei sitten kuitenkaan :-D Muutamia kivoja juttuja on tulossa kevään mittaan, ja postaustoiveitakin saa laittaa erittäin mielellään!

Ihanaa viikon jatkoa kaikille!


6 kommenttia

  1. Meillekin tuli lunta ja paljon enemmän kuin teille vaikka ihan etelässä, Ahvenanmaalla ollaan. Olin jo istuttanut orvokkeja kukkapenkkiin ja olemme jo syöneetkin ulkona terassilla. Vaan nyt on ihan toinen keli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, toivottavasti orvokit kuitenkin selviytyy! Nehän kestää pientä pakkastakin, joten uskoisin että eivät ole moksiskaan. Ihmisistä en sitten tiedä :-D Minua ainakin harmittaa koska puutarha houkuttelee jo kovasti puuhastelemaan, mutta toisaalta hyvänä puolena sateisessa säässä on se, että katupöly ym ei kiusaa niin pahasti.
      Mukavaa kevättä, kyllä se tosiaan sieltä vielä tulee :-)

      Poista
  2. Viikonloppuna ehdin haravoimaan pihaa ja grillikausikin avattiin. Lapset kantoivat terassille riippukeinunkin ja siinä oli kyllä lauantaina mukava istua sekä ihailla kaunista kevätpäivää. Nyt piha on valkoisenaan ja riippukeinu roikkuu yksinään lumikuorrutuksen alla. :) Mutta, eiköhän se kevät sieltä tosiaan tule ja vie mennessään loput lumet.
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi nyt alkoikin tehdä mieli grillaamaan, me ei olla vielä sitä ehditty aloittaa :-D Voin kuvitella miten surkea näky se luminen riippukeinu on, kun minusta tuo luminen tramppakin oli jo aika säälittävä! Toisaalta lumi oli jo nyt iltapäivällä ehtinyt aika hyvin sulaa pois, eli ei heitetä toivoa vielä. Lapset väitti että loppuviikolla on taas lämmintä, ne on onneksi paremmin perillä maailman menosta kuin äitinsä ♥

      Poista
  3. Täällä satoi viime viikolla lunta ja ollut pakkasasteitaöisin mutta nyt kun katsoin sää ennustetta taitaa tiedossa olla aurinkoisia kevätpäiviä 😉 Odotan jo kovasti että pääsee terassille juomaa aamukahvin 🤩Mukavaa sunnuntaita 💖

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on tullut pieniä lumikuuroja vielä, mutta nyt näyttäisi taas että lämpenee oikein kunnolla! Ihanaa, pihalta voi jo löytää vaikka mitä vihreitä alkuja, jotka näyttää selvinneen tuosta pienestä takatalvestakin :-)
      Mukavaa sunnuntaita sinullekin!

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!