Tosi erilainen päivä: kotimme kuvauspaikkana
Tänään meillä oli tosi paljon normaalista poikkeava päivä, kun kotimme oli valokuvausten näyttämönä. Kuvauksissa ei tällä kertaa kuvattu sisustuskuvia, vaan kotimme oli mainostoimiston järjestämien kuvasten ns. lavasteena. Paikalla oli myös liuta näyttelijöitä, puvustus, meikki, valot jne. Oli todella mielenkiintoista seurata ammattilaisten työskentelyä, ja samalla yllätyin siitä määrästä tavaraa jota he joutuivat kuskaamaan mukanaan! Kodinhoitohuone, kylppäri ja kaksi makkareista oli pelkästään kalustolle ja tarvikkeille, ja silti ne olivat aivan täynnä. Kauniiden kuvien taustalla on siis aikamoinen koneisto! Eilinenkin oli erilainen, mutta vähän eri syystä; silloin siivosin hullun lailla tätä päivää varten, ja siivoamisen lomassa ehti hajota kertaalleen pesukone ja imurikin :-D.Koska porukkaa oli paikalla pitkälle toista kymmentä, oli oltava paljon evästäkin. Itselläni kun ei enää tänään kuvauspäivänä ollut juuri muuta tehtävää kuin huolehtia eläimet oikeaan aikaan kuviin, keskityinkin melko lailla eväspuoleen ja antimien nauttimiseen. Hyvä pysyä omalla vahvuusalueellaan, heh!Vaatteitakin oli melkoinen määrä, mallit vaihtoivat asuja moneen kertaan päivän aikana. Mukana kuvissa oli perhe eli isä, äiti, pikkupoika ja teini, sekä isovanhemmat mummu ja vaari. Malleista jokaiselle monta vaatekertaa saivat aikaan sen, että koulupoikien huone oli aivan täynnä puvustoa! Myös omat eläimemme pääsivät mallintöihin, ja ainakin koiramme Emma tulee näkymään useammassakin kuvassa. Emmallekin oli muuten asu, yhdessä kuvassa sillä oli iso rusetti kaulassa. Uskomatonta että tuokin kuva onnistui, epäilin vahvasti etukäteen koiran yhteistyöhalua...
Kuvissa oli erilaisia tilanteita arjessa, joihin liittyy myös vakuutusyhtiö. Oli asiointia verkossa, sairasta lasta, koiraa, kissaa, matkalle lähtöä ja vaikka mitä. Uskomattoman määrän kuvia he ehtivät ottaa päivän aikana, ja kaikki oli upeasti aikataulutettu! Jännä nähdä millaisia lopullisista kuvista tuleekaan.
Osassa kuvista kuvitteellisen perheen teini leipoi kakkua, ja lopulta lopputulos päätyi koko kuvausryhmän kahvipöytään. Hyvää oli! Myös lounaaksi tehty linssikeitto oli todella hyvää, ja sellaista pitää kyllä opetella tekemään itsekin.

Nyt iltasella ajattelin mennä vielä hyvin ansaittuihin saunan löylyihin, ja voi olla että unikin maistuu. Kiitokset kivasta ja kiinnostavasta päivästä Keksi Agency ja koko kuvausporukka!

2 kommenttia

 1. Siellä on ollut kyllä mielenkiintoinen päivä. Pääsin pari vuotta sitten seuraamaan hieman vastaavaa kuvauspäivää töideni puolesta ja tuo rekvisiitan määrä on kyllä valtava mitä kuvauksissa tarvitaan.
  Aurinkoisin terkuin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tämä oli kyllä hauska kokemus! On meillä kuvattu ennenkin, mutta ei koskaan tälläistä missä on näyttelijöitä ja heidän huoltojoukkojaan mukana. Isoin homma itselleni on kuvauksissa aina kodin siivoaminen, vaikka kuinka muka pitää perussiisteyttä yllä, on näiden kuvausten alla ihan hirveä homma saada paikat kuntoon :-D Nyt meillä onkin lähipäivinä useammat kuvaukset, menee kätevästi osittain samoilla siivoamisilla :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!