Raparperipiirakka, keväinen herkku

Raparperipiirakka resepti

Tämä on yhdeksäs kevät Talostakoti-blogin historiassa. Olen varmaankin lähes yhtä monta kertaa hehkuttanut teille sitä, kuinka raparperipiirakka on superhyvää! Eilen taas kaivoin uskollisen reseptikirjani esiin, ja tein tätä hyväksi havaittua mehevää piirakkaa ensimmäisen satsin tälle vuodelle. Ai että ♥ Instagramin tarinoissa kertoilin asiasta, ja pohdin siellä että vieläkö viitsin laittaa tuon ohjeen tänne, kun olen sen niin monet kerrat jo julkaissut. Toisaalta, varmasti siellä on monia, joilta tämä superherkku on vielä kokeilematta? Kannattaa siis kokeilla, ohje löytyy ainakin tästä viime keväisestä postauksestani:


Piirakan mehevyyden salaisuus on luultavasti pohjaan tuleva piimä, ja rahkatäyte. Lisäksi pellillinen on tosi riittoisa, eli yhdellä pellillä saa vaikka isommatkin seurueet kahvitettua oikein kivasti. Keväisin kun tuota tulee tehtyä paljon, on meillä sitä melkein jatkuvasti jääkaapissa. Olen huomannut, että piirakka melkein paranee vain kun on ollut kylmässä, eli se maistuu oikein hyvältä myös jääkaappikylmänä!



Meillä tulee puskasta tänäkin vuonna aivan järjettömästi raparperia, ja pitänee keksiä pian jo muitakin ohjeita joihin saan sitä käytettyä. Vuosien aikana on jo testattu raparperihillo, raparperijäätelö, erilaisia piirakoita jne. Mehu taitaa olla muuten vielä kokeilematta, ehkä sitä siis tälle keväälle? 

Ihania herkkuhetkiä!

Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!