Haaveita


Tunnustan. Haaveilen muutosta maalle. 


Haaveilen isosta pihasta, omasta tilasta, loputtomasta puutarhasta.


Haaveilen idyllisistä maisemista joissa silmä ja sielu lepää.


Haaveilen hiljaisista kesäilloista. Hetkestä terassilla saunan jälkeen, jossa kuulet vain hyttysen ininän ja ehkä linnun huudon kauempaa.


Tänään kävimme kylässä paikassa, joka vastaa lähestulkoon kaikkiin noihin haaveisiini. Vierailu ei ainakaan helpottanut fiilistä :-D

Koskaan ei tiedä minne tämä elämä vie, mutta tälläisillä mietteillä mennään tänään. Kohta sinne saunaan, ja vaikkei hiljaista tienoota olekaan tarjolla tiivisti rakennetulla alueella, niin on hyvä tietää mitä haluaa. Joskus ne toiveet voi toteutuakin! 

2 kommenttia

  1. Ymmärrän niin kaipuusi maalle. Ja usko pois, unelmat voivat toteutua, kun niille antaa mahdollisuuden. <3 Me toteutimme unelman maallemuutosta kaksi vuotta sitten ja rakastan arkea, jota täällä saa elää. Suosittelen lämpimästi, jos sydän sykkii maaseudun rauhalle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että teillä on ollut oman tuntuinen ja hyvä ratkaisu! Meillä haavetta hidastaa ehkä eniten tällä hetkellä suhteelisen pienet lapset, ja monen ihanan alueen haastava etäisyys koulusta. Lisäksi miehen työmatka pitää huomioida, itsehän työskentelen nykyään kotoa käsin. Ehkä kuitenkin jossain vaiheessa tulee vastaan joku sellainen talo/ tontti, että sen vuoksi viitsii vaikka ajella vähän enemmänkin? :-)

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!