kotiliesi

Juhlatunnelmia

Tyttären rippijuhlat vietettiin tuulisessa mutta kauniin aurinkoisessa säässä. Tunnelma oli oikein mukava, ja yllätyin itsekin kuinka pystyin nauttimaan vaikka etukäteinen stressi ja kiire olivatkin aikamoiset. Vielä paria päivää ennen juhlia meinasin iskeä hanskat tiskiin ja "ottaa loparit". Alkoi todella tuntua tämä tiukka putki joka alkoi jo keväällä. Talon rakentaminen, ylioppilasjuhlat järjestelyineen mahatudin kiertäessä perhettä, heti perään nopealla tahdilla muuttolaatikoiden pakkaaminen, ison perheen tavaroiden muutto toiselle paikkakunnalle, uuden kodin kaaos ja laittelu, samanaikainen vesivahinko, ja kaiken laatikoiden purkamisen ja pihanlaiton lomassa järjestetyt rippijuhlat. Huh. Tämä oli se kohta josta puhuimme jo viime vuonna, että jos olemme rippijuhlien jälkeen vielä hengissä ja naimisissa, niin voimme onnitella itseämme. Näin teimmekin. Lämmitimme illalla saunan, poksautimme kuohuvan ja skoolasimme sille, että loppuvuosi voisi olla vaikka vähän rauhallisempikin? :-D

Juhlissa oli ohjelmassa mm, paljon mansikkakakkua, kolmen sukupolven voimin puun istutusta (lisäksi sisarusten yhteinen pienen tammen istutus), ja yleistä ilonpitoa. Kuten hyviin juhliin kuuluu, kuvia tuli otettua todella vähän. Kamera sai lepäillä ihan rauhassa, kun keskityin olennaiseen :-) Oli ihana nähdä taas kaikkia, ja tyttärelläkin oli ikimuistoinen päivä.  Kiitos siis vielä kaikille!


15 kommenttia

 1. Oli ihana päivä! Tykkään teistä hurjasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! Ja me tykätään Laurasta hirmuisesti! Laitan sulle vielä kummikuvan tulemaan :-)

   Poista
 2. Aikamoista haipakkata. Oma kylppäriremontti, pesukoneettomuus ja suihkuttomuus tuntuu tän tekstin jälkeen aika pieneltä. Toivon todella, että teidän loppuvuosi olisi seesteisempää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikilla on toki omat haasteensa, ja ne voi tuntua just sillä hetkellä kovilta koettelemuksilta vaikka aina löytyy joku jolla on vielä vaikeampaa. Ja vaikka tiedän että tosiaan on ihmisiä joilla on paljon suurempiakin murheita ja väsymyksen aiheuttajia, niin kyllä tää vuosi on ollut meillä aikamoinen... Onneksi sen tiesi etukäteen, että on osannut jo vähän varautua, mutta on tässä silti koeteltu ihmisen jaksamisen rajoja. Mutta hengissä, ja naimisissa tosiaan edelleen ollaan! :-)

   Poista
 3. ihanat juhlat,ja kaikesta ootte selvinny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhlat oli kyllä ihanat, ja näin jälkeenpäin kun katsoo niin on tässä ollut aika paljon kaikkea!

   Poista
 4. Ei voi kuin sanoa, että ootte te aikamoisia, kun tuon kaiken pyörityksen jälkeen ootte vielä täysijärkisiä. :) Onnea juhlijalle ja äidille. Ihanat tarjoilut! Mulla on lounas vieläkin syömättä, joten katselen herkkuja aivan erityisen kiinnostuneena. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :-) Koetin omalla fb-seinälläni huhuilla että olisiko joku tullut kahville kun on niin paljon kakkuakin, mut ei kukaan tullut :-P Eli "joudun" tosiaan syömään itse :-D

   Poista
 5. Onnittelut tyttärelle, ja teille vanhemmille myös. :) Toivotaan että loppuvuosi olisi rauhallisempi. Mä jo kauhulla odotan mitä meidän joulusta tulee, se kun yleensä on ollut mulle iso stressin paikka ja jos on muutto ihan vaiheessa. No, eiköhän siitä selviä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Scilla :-) Pakko kai se on vaan ajatella, että nämä raksavuodet on vähän poikkeustilanteita kaikkien juhlien ja juhlapyhien osalta. Toivottavasti pääsette kuitenkin viettämään joulua uudessa kodissa! <3

   Poista
 6. Onnea rippilapselle.
  Teille hatunnosto kevään ruljanssin läpiviemisestä. Kuohuvan olette ansainneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kuohuva todella tuntui kyllä ansaitulta :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!