Lauantai kera kuplien
Lauantai, tuo todellinen lempipäiväni. Vielä kun paistaa aurinko, niin aina vaan parempi! Ehdin yhdessä päivässä jonka mieskin on kotona tehdä enemmän kuin usein koko viikossa.  Elo tuntuu jotekin keveämmältä kun on toinenkin kenen kanssa jakaa päivän puuhat ja vastuut. Onhan normaali arki useamman pienen lapsen kanssa aika hektistä toisinaan... Tänään oli vielä pitkästä aikaa ihan vapaa lauantai ja ehdittiinkin jo käydä kaupungilla perhetapahtumassa ihmettelemässä heppoja ja kaverikoiria, harjoitella yhden pikkuihmisen tulevaa koulumatkaa, ja saimme lisäksi koko perheen voimin täytettyä terassin isot kukkalaatikot mullalla. Jopa pienimmät kuskasivat liikuttavan tohkeissaan multaa pikkuisilla kottareillaan :-) Vaan kylläpä porukalla tekeminen on niin paljon tehokkaampaa, ja ennenkaikkea mukavampaa kuin yksin puurtaminen! Iltapalaksi saimme vielä vohveleita ja jätskiä, ja kohta menen kuplivan kanssa ansaittuihin saunan löylyihin ja huokaisen syvään. aah. Olispa lauantai vähän useammin :-) Ensi viikolla alkaakin sitten jo se ihan oikea arki kouluineen, aika jännittävää meille kaikille. Uusi kotikaupunki ja uudet kuviot vaativat varmasti alkuun hieman totuttelua mutta eiköhän niistäkin selvitä :-)

Lähiaikoina on tiedossa kiva arvonta jossa on voittona lippuja Habitare-messuille. Pysykäähän kuulolla!


4 kommenttia

 1. Toden totta; arki on helpompaa kun joku on sen jakamassa! Kyllä viikonloput ovat juhlallisia juttuja, on kivempi tehdä "pojukalla", kuten lapsi sen sanoi :)

  Rentoa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, tehkäähän jotakin kivaa pojukalla :-)

   Poista
 2. Mukavaa uuden aloitusta tulevalle viikolle. Meillä myös aloitetaan koulu x3 mutta on sama koulu kun pysyimme samalla asuinalueella kun rakensimme kodin nro 2 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin teille! Meillä menee tosiaan yksi eskariin, yksi ekalle, yksi jatkaa koulua vanhassa kotikaupungissa täältä käsin, ja yhdellä alkaa kokonaan uudet opinnot, nekin tuolla pääkaupunkiseudulla. Mutta eiköhän näihinkin kuvioihin löydy ajallaan rutiinit :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!