Blogihylly aamuauringossa
Ostin joskus viime talvena tai keväänä jo valmiiksi elämäni ensimmäisen String-hyllyn tätä uuden kodin keittiötä ajatellen. Sen piti alunperin tulla liesituulettimen viereen korvaamaan ikäänkuin puuttuvia yläkaappeja, ettei seinä olisi aivan orvon ja tyhjän näköinen. Iso kello on kuitenkin niin iso, etteivät nämä molemmat sinne oikein mahtuneet, ja blogihylly saikin vaihtoehtoisen paikan tuolta ikkunan edestä. Hyvä paikka tuokin! Pakko myöntää, että tavaroiden asettelu tuonne hyllylle on kuin joogaa tai jotain muuta meditaatiota. Voisin siirrellä kippoja eestaas vaikka tuntikausia putkeen, ottaa välillä askeleen taakse, ja korjata taas vähän. Alan ymmärtää, miksi näitä hyllyjä näkee (sen lisäksi että se on tosi kaunis ja siro!) niin paljon blogeissa, koska sisustusaiheisia blogejahan pitävät usein ihmiset jotka nauttivat kauneudesta ja arvostavat nättejä asetelmia. Eli pääsin nyt vihdoin liittymään tähän hienoon joukkoon :-D  Näihinhän kuuluisi kai oleellisesti myös Designlettersit, mutta ne on vielä jossakin muuttolaatikossa, en tiedä missä. Nyt mennään vain valokirjain-kliseellä ;-) Keramiikat on kukkaruukkua lukuunottamatta omatekemiä, tuo Totoro on tehty aikoinaan vähän sillä ajatuksella, että se voisi sitten tulle juuri tälle hyllylle, kunhan ensin valmistuu talo ja keittiö johon hyllyn voi laittaa. 

Ja siinä se nyt on. Näyttää viihtyvän :-)

Tänään tapahtui muuten pihalla iso edistysaskel, kun kauan odottamani betoniset istutuslaatikot tulivat! Vilautinkin jo instassa niistä kuvaa, mutta pitää laitella vielä jossain vaiheessa paremmin kuvia, kunhan saan ne ensin eristettyä ja täyteen multaa (ei mikään ihan pikkujuttu taas sekään...). Ja sitten vielä ne pionit niihin kasvamaan! <3 


10 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Se on kieltämättä aika symppis, ja kaikki viiksetkin on vielä tallella muuton jäljiltä! :-)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään tuosta hyllystä kyllä tosi paljon, se on ihan aiheesta niin suosittu :-)

   Poista
 3. Tosi kaunista. Mietin just tänään, josko SITTENKIN meidän keittiöön voisi tulla String Pocket. Olisi joku paikka, jossa voisi ainakin hetkellisesti pitää esillä kauneimpia astioita ja purnukoita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juuri siksi minäkin halusin tuon hyllyn, keittiömme kun on vielä yläkaapiton, niin jotenkin kaipasin jotakin alustaa johon laitella edes "jotain". Ettei keittiö olisi liian steriili, ja etteivät tasot sitten täyttyisi pientavaroista kun yrittäisin niillä paikata hyllyn puutetta :-D Eli ihan perusteltu hylly, eikös? :-)

   Poista
 4. Ihana Totoro!! Ja on hyllykin kyllä hieno! ;)

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka kauniilta näyttää ♥ Ja ihana totoro. Mulla on samaa sarjaa (?) oleva A-kirjain kuin tuo K. Ostin sen viime vuonna sisustusbloggaajien kirppikseltä Parolan aseman pöydästä. Olen maalannut sen vain valkoiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :-) On varmastikin samaa sarjaa, koska tuo minunkin kirjain on Katjalta kotoisin, voitin sen hänen blogissa arvonnasta :-D Olen jahkaillut sen maalaamista jo monta vuotta, mutta kun en ole osannut päättää väriä, on se jäänyt vielä tuohon asuunsa. Valo ei vaan tule kovin paljon läpi nytkään, ja epäilen että jos maalaan sen vaikkapa mustaksi, ei valoa tule enää ollenkaan.

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!