Mannaa ja mansikkaa
Voisin taas laulaa pienen ylistyslaulun viikonlopuille. Vaikka oikeasti pitäisi kai sanoa, että arki on parasta ja sitärataa, mutta kyllä minä tässä elämänvaiheessa elän viikonlopuille, pakko se on tunnustaa. Arkisin sitä on vaan niin jumissa lasten aikataulujen, ruokailujen ja huushollin pyörittämisen kanssa, että millekkään muulle ei jää aikaa. Ja sitten viikonloppuna saa puuhata senkin edestä. Aah. Samasta aiheesta paasasin jo aiemminkin, koetan jatkossa keksiä muutakin sanottavaa :-D

Tänä viikonloppuna meitä hellittiin oikein erityisesti, kun saimme vieraita kaukaa. Vaikka nähdään vain kerran vuodessa-kahdessa, niin tapaamiset on aina kuin olisi nähty eilen viimeksi. Lapsia on ehkä putkahdellut lisää ja edelliset ovat kasvaneet tapaamisten välillä, mutta itse me ei tietenkään muututa mihinkään :-) Tälläisiä ne parhaat ystävyydet taitaa aina ollakin?  Kilometrit ja vuodet välissä on vain numeroita.

Lisäksi saimme viikonlopun aikana taas hieman maalattua taloa, purettua ja liimattua uudellen yhden pinnatuolin, ruuvattua kylppäriin naulakot ja kodinhoitohuoneeseen kuivatustelineet ja syötyä kahdeksan litraa mansikoita. Mies kytki eilen stereot toimintaan, ja meillä on kuunneltu myös musiikkia pitkästä aikaa! Minä ostin ja istutin taas yhden puun, tälläkertaa tuli laitettua pallovaahtera kadun laitaan. Esikoinen pakkasi isoon kassiin pari t-paitaa ja tietokoneensa ja kyydin odottaessa pihalla hän huikkasi että minä muutan, heippa! Jahas. Sinne ne lentää, tipuset maailmalle. No, oikeasti poika ei saanut opiskeluasuntoa vaikka yritti, mutta nyt hän siirtyy majailemaan tilapäisesti Helsinkiin aina viikoiksi että saa paremmin koulun alkuun. Jospa se oma asuntokin sieltä löytyisi? Eli ei tästä vielä pidetä, sitten vasta voi sanoa että muuttaa kun oma asunto, eikös? Pliis? En ole ehkä ihan valmis vielä siihen, että lapset alkavat oikeasti muuttamaan pois. No, ehkä ammattikorkeakoululainen voi jo kuitenkin muuttaakkin omilleen. :-D

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille! Muistakaahan käydä osallistumassa arvontaan, sieltä voi saada liput Habitaremessuille :-)


6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Viimeaikoina on tullut syötyä marjoja lähes kaikissa mahdollisissa muodoissaan :-) Mustikkaa ja vadelmaa erityisesti, niitä kun saa tuosta lähimetsistä, mutta nyt innostuin ostamaan laatikollisen mansikoita ja ai että oli hyviä! Jännä että näin myöhäänkin elokuulla saa vielä mansikkaa!

   Poista
 2. Tosi ystävyys säilyy välimatkasta huolimatta..<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Vaikka on melkein koko Eurooppa välissä, niin onneksi nykyään voi pitää yhteyttä myös netin välityksellä :-)

   Poista
 3. Hei, täytyy kysellä mikä lattiamateriaali kodissanne on? Kauniin valkoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on saarniparketti mutta hyvin valkoisella lakkauksella. Kährsin mallistoa.

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!