Johannesten nimpparit

Tänä vuonna me ollaankin juhannus kotona. Perinteisesti olemme olleet aina vanhalla kotiseudulla isovanhempien luona, mutta viime vuonna juhannus meni muuttopuuhissa, ja tänä vuonna päädyttiin olemaan kotosalla myös. Tänään käväistiin luontoretkellä lintutornissa, syötiin oikein todella makoisa grilliateria, ja jälkkäriksi vielä perheen Johannesten nimipäivän kunniaksi kakkukahvit. Kakut ei ole koskaan olleet minulla vahvuus, mutta mitään niin rumaahan ei olekaan jota ei muutama kukka kaunistaisi :-D Kakun päälle löytyi tosiaan somisteet omalta pihalta marjoja lukuunottamatta; orvokkeja kukkapenkistä ja pari mintunlehteä kasvimaalta.

Seuraavaksi mennään vielä pienten kanssa porukalla saunaan (huhhuh), ja sitten alkaakin olla miniväki valmiina unten maille. Me vanhemmat saatetaan vielä sen jälkeen istahtaa terassille hetkeksi nauttimaan kesäyön hiljaisuudesta ihan kahden. Rauhallista juhannusta kaikille!


6 kommenttia

 1. Täällä vietettän myös juhannusta kotosalla. Uutta terassia on tehty uutterasti ja tänään taas jatketaan. Ihanaa kotijuhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Terassin rakentaminen onkin aika perinteistä juhannuspuuhaa, meilläkin oli alunperin tarkoitus että rakennetaan varaston eteen raput ja terassi nyt juhannuksena, mutta aikataulu meni liian kireäksi eikä ehditty hankkia tarvikkeita. Mukavia nikkarointihetkiä teille!

   Poista
 2. Oi kuinka ihania kuvia. Ja ihana kakku. Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 3. Kotonakin on kiva viettää juhannusta. Hyvät säät ovat olleet tänä juhannuksena oikein extraa !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niin on! Meillä oli eilen aika harmaata ja sateista, mutta nyt lauantaina tuntuisi että aurinkokin näyttäytyy jo :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!