Kesäistä ulkoruokintaa
Eilen kesäinen lämpö palasi hetkeksi, ja siitä piti ottaa ilo irti. Naapuruston lapset lähtivät kaikki uimarannoille, mutta koska itse en turvallisuussyistä todellakaan mene yksin "nelosten" kanssa rannalle, piti meidän keksiä jälkikasvun kanssa jotakin muuta puuhaa. Itseasiassa tämä puuhan keksiminen on kyllä läsnä ihan koko ajan, ja alkaa välillä tuntua jo aika työläältäkin, mutta ei mennä nyt siihen...

Me lähdettiin retkelle, eli pakattiin eväät mukaan ja mentiin terassille syömään välipalaa. Joskus se voi olla näinkin pieni juttu millä saadaan päivään edes pientä ekstraa :-) Lapsille maistuu ruoka tai välipala tai mikä nyt milloinkin on kyseessä, paljon paremmin pihalla. Ja itselle myös! Pitäisi useamminkin syödä ulkona.

Jottei liian idylliseksi menisi kuitenkaan tämä meidän iltapäivähetken kuvaus, laitettakoon loppuun vähän toisenlainen kuvakulma. Taustalla väänsi nimittäin koko ajan tiehöylä ja piti aikamoista mekkalaa kuten koko kuluneen viikon :-D Tänään tai huomenna pitäisi olla asvalttia tiellä, eli hyvä juttu kuitenkin!


Iltasella meillä oli miehen kanssa erilaista ohjelmaa myös, kun lähdimme Helsinkiin Stockmannin Sisustusmaailman avajaisten kutsuvierastilaisuuteen. Ilta oli upea, ja tästä aiheesta saatatte kuulla myöhemmin vielä lisääkin :-)

2 kommenttia

  1. Sähkömiestä ei kuitenkaan näy kuvissa =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei, hän saapui paikalle vasta näiden kuvien ottamisen jälkeen :-D

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!