Tuparit


Meillä vietettiin eilen ystävien kanssa tupareita. Johan se oli ehkä aikakin, kun parin päivän päästä tulee kuluneeksi vuosi siitä kun pääsimme muuttamaan sisään. Ihmeen äkkiä on tuo vuosi mennyt! 

Kaikki hyvien juhlien tunnusmerkit täyttyivät: oli paljon ruokaa, ystäviä, naurua ja elävää musiikkia. Valokuvia juhlista taas ei ole juuri lainkaan, vain ennen ja jälkeen. Onneksi yksi vieraista hoksasi ottaa minun kamerallani muutaman otoksen juhlien tiimellyksessä, niin jääpä muitoksi pari sellaistakin kuvaa joissa itse olen. Taisin näistä jokaisessa kuvassa syödä jotakin, ja samalla huitoa käsilläni vimmatusti asiaa jota selostin. Sattuneesta syystä ne kuvat jääköön julkaisematta :-D

Tulostin talon vaiheista muutaman kuvan esille, ja huussin seinä tuntui jotenkin aika sopivalta paikalta muistella näitä raksan käänteitä. Siitähän voi jokainen päätellä mitä haluaa, heh. Onneksi aika kultaa muistot, ilmeisesti hyvinkin nopeasti kun illan hämärtyessä kuultiin niinkin hurttia huumoria että siellä mainittiin sanat sitäseuraavatalo. Juuei, huh sentään! :-D Koetetaan nyt toipua tästä projektista, ja saada tämä valmiiksi.

Juhlien somistukseen löytyi paljon ilmaista kauneutta takapellolta, josta kävin iltasella poimimassa useamman kimpun. Myös lapset osallistuivat kimppujen keräämiseen mielellään. Ihmettelin kun poimiessa hengitys aivan huurusi, niin kylmä oli. Mittari näyttikin kuusi astetta! Melkoinen juhannnussää niiden kolmenkympin helteiden jälkeen... Harmi sinänsä, mutta toisaalta eipä ollut juhlaväellä liian kuuma, niinkuin helteellä meillä olisi ollut. Alusina pöydässä oli omatekemiäni keraamisia alustoja, sekä vanerialusta, joista tuli ihan kiva kokonaisuus kun laitoin kuviot "samaa sarjaa".

Leppoisaa sunnuntaita, minä nautin vielä pienen hetken hiljaisuudesta ennenkuin jälkikasvu palailee kotiin <3


10 kommenttia

 1. Mitä tarjoilitte vieraille? Meillä ois tuparit viikon päästä ja johan me on kaksi viikkoa tässä asuttu :D paniikki meinaa iskeä, mutta ei kehtaa enää siirtää kun on kutsuttu aikoja sitten. Juhlitaan samalla valmistujaisiakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli laitettu vieraille viestinä, että koska meillä on jo paljon tavaraa, toivoimme heidän tuovan mahdolliset tuomiset ruokana tarjoilupöytään. Toki olin itsekin leiponut, mutta tarjoilu oli osittain nyyttärit myös. Pöydässä olikin sitten aika paljon erilaisia ruokalajeja. Siellä oli ainakin suolaisia piirakoita useampaa sorttia, feta-pinaattia, texmex-jauhelihaa ym. Sitten oli perussalaatti ja savulohta (joka loppui kesken heti alkumetreillä, ja mies kävi kesken juhlien hakemassa lisää kaupasta :-D). Juustoja oli montaa erilaista, ja niiden kanssa keksejä, patonkia ja viikunahilloa sekä rypäleitä. Pasteijoita ja coctailpiirakoitakin oli suolaisina. Makeina oli raparperipiirakkaa ja valkosuklaa-tuorejuustokakkua sekä hedelmäsalaattia. Lisäksi kaikenlaisia pieniä naposteluja, siis sipsejä, tacolastuja, karkkia, lakua jne.
   Te aiotte hoitaakin tuparit reippaasti alta pois, meillä oli tuossa vaiheessa vielä pahvilaatikoita isot pinot joka puolella :-D Onnea teillekin uuteen kotiin!

   Poista
 2. Hyvät kuvat ja kauniilta näyttää kokonaisuus :) Ajattelin juuri että jokos teidän muutosta uuteen kotiin on jo vuosi vierähtänyt? Hurjan nopeaa aika vaan kuluu. Todella upea koti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo, aika hurjalta se kuulostaa itsestäkin, mutta vuosi siitä tulee nyt juhannuksena :-)

   Poista
 3. Ihanan näköistä! Me jämähdettiin sinne saareen ja aloitettiin sponttaanisti keittiöremppa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän, kyllä keittiöremppa aina tuparit voittaa :-D

   Poista
 4. Voi kuinka kaunis koti, vaikka mulla aivan erilainen koti onkin.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!