Kesä!


Jos olisin kuukausi, olisin kesäkuu.
Vehreä, runsas, nopea, värikäs. Säätilaltaan vähän ailahteleva, silti kesäinen. Päättäväisesti etenevä, ja kauniisti joka paikkaa koristaa kukkanen.

Kohta on taas aika laulaa lasten kouluilla suvivirsi, ja tämä äiti itkee joka vuosi poikkeuksetta vuolaasti. Miten ne kaikki muut ihmiset pystyvät olemaan siellä ihan normaalisti? Tätä jaksan aina ihmetellä, kun niistän nessuihini. Tänä vuonna tulee tiukka valinta eteen, menenkö ekaluokkalaisen ensimmäiseen kevätjuhlaan, vaiko ison tytön peruskoulun viimeiseen? Jos voisin, kiskoisin itseni kahtia että pääsisin molempiin. Ajatukset on kuitenkin kaikkien lasten luona vaikken itse olisikaan, ja onneksi he tietävät sen <3

Ihanaa ja kukkaisaa kesäkuuta!

12 kommenttia

 1. Oikein ihanaa kesäkuuta sinnekin :)) Toivotaan, että ilmat ovat yhtä ihanat kuin toukokuussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja tosiaan, sää saisi kyllä jatkua just näin!

   Poista
 2. Aurinkoista kesäkuuta sinnekin. Lauantai on suuri päivä monelle ja koululaisille jo pelkän loman alkamisen vuoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lauantaina on tosiaan juhlan tuntua ilmassa, tänä vuonna ei osu ylioppilaita perheeseen eikä lähipiiriin, mutta iso juttu on kesälomakin noille pienemmille tosiaan :-)

   Poista
 3. Meilläkin peruskoulun viimeinen juhla lauantaina ja äiti on tilattu kuvia ottamaan koko kaverikööristä :) Mie en ainakaan pysty olemaan vetistelemättä...tursaten on menty kaikki juhlat jo yli 15 vuotta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, kohtalotoveri siellä, toinen vetistelijä <3 Minä en nyt meinaa millään saada päätettyä että kumpaan juhlaan menen, kun molempiin ei yhtäaikaa pysty. Harmittaa että toinen jää näkemättä, mutta tälläistä tämä on.

   Poista
 4. Kävin blogiasi katselemassa ja lukemassa. Joko sinulla lubiinit kukkii, minulla ei vielä.
  Käyhän kurkkaamassa blogissani mitä minä touhuan ja liity lukijaksi, kiitos etukäteen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, ja kiva kun kävit! Tien poskessa tosiaan lupiinit jo kukkii, ja paljon on muitakin kukkia kaikkialla. Ihanan kesäistä!

   Poista
 5. Ihana postaus...minä olisin kuitenkin syyskuu...vaikka tämä aikakin on aivan ihanaa!
  Samaa olen itsekkin ihmetellyt, miten toiset voivat olla niin tavallisia tuollaisissa tialisuuksissa...olen oikea itkupilli..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-) Voihan se olla että meitä itkupillejä on enemmänkin, jotenkin siellä tilanteessa vain muu ihmisjoukko vaikuttaa niin rauhalliselta ja tasaiselta kun itse tyrskii :-D

   Poista
 6. Ihana kimppu. Just eilen katselin meidän pihassa lupiineja sillä silmällä, että päädytte kohta maljakkoon. :D Hyvää kesäkuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kimppu on meidän kaksivuotiaan poimima :-) Kiitos samoin, kesäkuu on kyllä iloinen juttu!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!