Sisustussuunnittelua, ensimmäinen osastoni Habitaressa

Eilen kiertelin Habitare-messut, ja laitoinkin sieltä jo kuvareportaasin vielä illalla tänne blogiinkin. Lupasin vielä palata erikseen osastoon, jonka sisustussuunnittelun olin itse hoitanut. Osasto on 6f59, Eimi Kaluste Oy:n. Osaston suunnittelu tupsahti minulle aika yllättäen ja viime tipassa, ja tähän alle kahden viikon aikatauluun nähden lopputulokseen pitää olla oikein tyytyväinen! Eimi:n väki oli saanut loihdittua suunnitelman eloon hienosti. Pääosassa ovat tietenkin tuotteet, eli modernit keinutuolit ja saman sarjan nojatuolit. Värimaailmassa päätettiin aika monista osastoista poiketen pysyä aika hillityssä väriskaalassa, jollaista kodeissa tällä hetkellä paljon on. Näin tuote on mielestäni helpompi kuvitella omaankin kotiinsa. Toki messuilta haetaan uusia ideoita ja inspiraatiota, mutta tässä osastossa mentiin tosiaan tuote edellä, ja jätimme ne voimakkaat murretut sävyt muiden osastojen kaunistukseksi vaikka upeita onkin.





Seinässä maalin sävy on NCS S 2000-N, ja lattiassa NCS S 6000-N. Osastoa rajaa kahdella sivulla kapeat pystypinnat joiden idea tuli yrityksen vanhemmista pinnaselkäisistä keinutuolimalleista, ja niiden kannattelemana on yläpalkki. Huomaan, etten tullut ottaneeksi yhtään laajempaa kuvaa joissa palkkikin olisi näkynyt, harmi! Seinälle piti tulla reilustikin kuvia Eimin pitkältä taipaleelta, mutta "teknisten ongelmien" takia kuvia on siellä nyt vain kaksi. Eipä tuo onneksi paljoa haittaa!



Viherkasvit tuovat osastolle raikkautta, ja Sera Helsingin matto kodikkuutta. Nurkassa on Doctor Design jalkavalaisin. Pienet pöydät ovat Niimaar:in Ecosmoleja. Ja keinut tosiaan näytteilleasettajan eli Eimi Kalusteen.

Mitäs olette mieltä Habitare-debyytistäni? Minusta lopputulos on ainakin kivan raikas :-)

2 kommenttia

  1. Kaunis osasto, hyvin olet onnistunut. Ja, nuo keinutuolit on niin ihania. Asuntomessuilla jo ihastelinkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kaisa! Keinutuolit on tosiaan kivoja myös istua, ja nätit oli katsellakin :-) Muutoinkin messuosaston suunnittelu oli tosi kiva projekti, toivottavasti pääsen tekemään uudestaankin.

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!