kotiliesi

Suomen Kaunein Koti-finaalissa ollaan!

Uskomatonta mutta totta, meidän koti pääsi finaaliin Suomen Kaunein Koti-ohjelmassa! Eilen tuli odotettu jaksomme otsikolla Modernit kodit, ja vaikka vastassa oli kaksi todella upeaa kotia, sai kotimme tuomareilta parhaat pisteet. Erityisesti lämmitti Hanna Sumarin kymppi, sekä kommentti siitä kuinka kotimme tuntuukin kodilta. Ja sitähän tämä todella on.Etukäteen ennen jakson katsomista jännitin ehkä eniten sitä, miten puheitamme oli ohjelmaan valikoitu, ja että näkyykö jännitys kuinka paljon meistä. Jännitimme nimittäin miehen kanssa molemmat kuvaustilanteessa melko paljon, emmekä ole ollenkaan tottuneita esiintyjiä. Mieheni ei pitänyt puhua kameralle ollenkaan, mutta lopulta kuvauspäivänä hän päätyikin haastateltavaksi. Hienosti menty mukavuusalueen ulkopuolelle häneltäkin!

Vielä on seitsemän jaksoa jäljellä upeita koteja, joten jos et vielä seuraa sarjaa niin nyt kannattaa aloittaa! Vanhat jaksotkin näkee netin kautta näppärästi.Olen saanut valtavasti kannustavia viestejä lähestulkoon kaikkia mahdollisia kanavia pitkin. Olen aivan pää pyörällä siitä lämmöstä ja kauniista sanoista, joita viestit olivat täynnä. Uskomatonta! Olemmeko todella antaneet näin paljon inspiraatiota toisille? Ihan jo sen takia kokemus siis ehdottomasti kannatti. Ja miten ihania ihmisiä siellä ruutujen toisella puolella onkaan! Kiitos jokaiselle!Mietin kovasti, mikä kodissamme olikaan se seikka, että se oli tuomareiden mielestä kodikas. Oliko se lievä eriparisuus ja tee-se-itse meininki, se kauhea pöytä makkarissamme (heh), siipirikko pingviini olohuoneessa jolla nyt on muuten neuletakki päällä ja pipo päässä, vai joku ihan muu? Vai olisiko sittenkin niin, että tuomarit lukivat heti sisään astuessaan eteisessämme olevan huoneentaulun, ja löysivät kodistamme sen, mitä ei näe silmillä? Sen tärkeimmän? Rakkaus on asukas joka täällä asuu myös, ja se asukas oli täällä kotona heitä vastassa silloinkin kun me olimme heittelemässä kiviä rantaveteen kuvausten aikana. ♥

Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

20 kommenttia

 1. Ihanaa, että kotinne pääsee finaaliin. Kaunein se ehdottomasti oli ainakin näistä kolmesta ehdokkaasta ja nimenomaan kodikkain, hyvällä maulla laitettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi ihanaa, ja olin ihan vilpittömästi siitä yllättynyt! Ihania kommentteja ihmisiltä on tullut, eli ilmeisesti tästä on kuitenkin moni saanut inspiraatiota, ja se on tosi upeeta!

   Poista
 2. Onnea ja onneksi pääsitte jatkoon; uhkasin (taas) lopettaa koko sarjan katsomisen, jos ette olisi päässeet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tässä on kyllä niin monenlaisia koteja mukana, että välillä mietin miten vaikeaa olisi tuomarina laittaa niitä järjestykseen. Kaikissa kodeissa on aina paljon kauniita juttuja, ja jokainen joka on uskaltanut osallistua, on jo tavallaan voittaja ♥

   Poista
 3. Onneksi olkoon, teillä on ihan huikea koti!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Jotenkin tästä jatkopaikasta on vähän hämilläänkin, kun tämä oikeastikin on meidän koti ja sitä ei itse niin osaa katsoa ulkopuolisen silmin. Oon iloinen että uskalsin lähteä tähän mukaan :-)

   Poista
 4. onnea! teillä on ihan huikean kaunis koti!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Sitten kun kaikki jaksot on tulleet, on vielä se yleisöäänestys. Tulen varmaan tänne blogiinkin sitten pyytelemään ääniä :-D

   Poista
 6. Onnea finaaliin pääsyn johdosta! Olen seurannut blogiasi jo sieltä raksablogin ajoista lähtien, ja jotenkin kuvitellut, että asutte ihan keskellä ei-mitään, ehkä joskus ollut mainita ladosta, ja minä ainakaan en ole nähnyt sellaista kuvaa, missä olisi pilkottanut mikään naapurin taloista, ovat tuoneet mielikuvan jossain metsän (se keittiön ikkunasta näkyvä!)keskellä olevasta talosta. Mutta nyt tuosta ohjelmasta ja ilmakuvista näkyi, että naapureita onkin ihan liki! Onnea vielä kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet jo pitkään seurannut blogia! Tätä olen kuullut muiltakin, että ai te ette asukaan keskellä korpea :-D Itseasiassa heti tuosta takaa alkaa kyllä se metsä, joka jatkuu ties kuinka kauas. Taajaman rajakin menee tuossa tonttien takana. Silti tästä on lyhyt matka keskutaan, mikä on ihan kätevää. Tämä on uusi kaavoitettu alue, ja tontit on tosi pieniä. Me ollaan kuitenkin mielestäni saatu talo suunniteltua niin, että tunnelma on väljempi, ja metsä näkyy kivasti sisään :-) Kuvissa ei toki naapureita tule niin kuvattua, eli varmaan olet ihan oikeassa ettei kuvista niitä paljon näy!

   Poista
 7. Onnea. Olen Hannan kanssa samaa mieltä kympin koti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, kiitos tosi paljon! Ja kiva kun tulit jättämään tänne kommenttia ♥

   Poista
 8. Minkä talotehtaan teidän upea talo on, vai onko se kokonaan arkkitehdin suunnittelema? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Henri! Kiitoksia, meidän talo on tosiaan omien toiveidemme mukaan arkkitehdin suunnittelema, ja on rakennettu ns. pitkästä tavarasta tässä paikan päällä.

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!