kotiliesi

Habitare 2018, tunnelmat kuvina


Tänään alkoi Helsingin messukeskuksessa Habitare-messut, joka on sisustusalalla vuoden päätapahtuma keräten yhteen koko joukon alan yrityksiä. Pitkä messupäivä on takana, ja halusin heti tuoreeltaan jakaa teillekin vielä kuvia ja tunnelmia. Päällimäiseksi mieleen jäi syvät värit ja puun käyttö, sekä huonemaiset esillepanot. Mikään näistä ei ollut yllätys alaa seuraavalle, ja varmasti samoja vireitä on voinut aavistella jokainen joka kävi esimerkiksi tänä kesänä Porissa Asuntomessuilla. 

Kuvakierros vuoden 2018 Habitareen, olkaa hyvät!Palaan vielä toisessa postauksessa hieman tarkemmin osastoon, jonka sisustussuunnittelusta vastasin itse. Ensimmäinen oma suunnitelma Habitaressa on kuitenkin virstanpylväs, joka ansaitsee tulla mainituksi! :-)

Mukavaa illan jatkoa!

4 kommenttia

 1. Kiitos kauniista kuvista kierroksesta messuilla. Ihania ja kauniita juttuja messuilla jälleen tänä vuonna. Jään odottelemaan seuraavaa postaustasi ja sinun sisustamasi osaston esittelyä. Wau, hieno juttu sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon, tulipa tosi hyvä mieli tästä kommentistasi :-) Palataan pian vielä toisella postauksella asiaan!

   Poista
 2. Aivan ihastuttavia kuvia messuilta, ihana katsoa kuvia, kun itseltä jäi tänä vuonna messut väliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti näistä saa jotakin irti, vaikkei minulla ollut nyt eriteltynä että mikä on mistäkin osastolta. Oli kyllä kivat messut, mutta pääseehän sinne tosiaan näin kuvienkin kautta, kuvia on varmasti nyt paljon eri blogeissa tarjolla, ja jokainen on huomannut kuvata vähän eri juttuja :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!