kotiliesi

Sunnuntaivibat
Viikonloppu meni ihan yhtäkkiä ohi. Lauantain makasin hirveässä migreenissä melkein koko päivän, ja tänään koetin elää viikonloppua päivässä kahden päivän verran. Lopulta nyt iltasella tuntuu, että tämä päivä oli tosi pitkä,ja lopputulos oli ihan kiva ja rentouttava viikonloppu sittenkin.

Ensi viikolla on Habitare-messut keskiviikosta alkaen Helsingin Messukeskuksessa, ja sinne kokoontuu maan sisustusväki. Itsekin olen toki menossa myös, ja tänä vuonna messuilla on hieman erilaista odotettavaa normaalien messufiilistelyjen lisäksi, kun messuilla on myös ensimmäinen oma suunnittelemani osasto. Eräänlainen virstanpylväs siis, näin sisustussuunnittelijan ja yrittäjän roolissa! Osasto on pitkän linjan kalustevalmistaja Eimi Kaluste Oy:n, ja esillä on nuorekas versio keinutuolista. Käykäähän kurkkaamassa, osastolla 6f59, Ahead-alueella. 

Nyt toivotan leppoisaa sunnuntai-iltaa :-)

2 kommenttia

  1. Harmillista toi migreeni. Itselläni on välillä se vie kyllä voimat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, totta! Mitään virallista diagnoosia minulla ei ole, mutta nuoresta asti olen kärsinyt noista tavallista kovemmista päänsäryistä aika säännöllisesti. Pahimmillaan ne vie kyllä toimintakyvyn ihan kokonaan, niinkuin lauantaina just kävi. Onneksi ne sitten aina joskus myös loppuu :-) Tsemppiä sinullekin särkyjen kanssa, on kyllä viheliäinen vaiva.

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!