Aamuaurinko keittiössämmeAamu alkoi kuten kaikki arkiaamut tuppaa alkamaan, lapset ei meinaa herätä, syöppä nyt, eikö sulla ole vieläkään sukkia, puepue nyt vauhtia on jo kiire. Lopulta kaikki saatiin kuitenkin matkaan, ja jäin itsekseni aloittelemaan omaa työpäivääni. Päätin ensin vähän pyyhkiä pöytiä ja siivoilla, siinä samalla saa mielensä rauhoitettua aamun hässäkästä levollisempaan tilaan. Kuin tilauksesta pilkahti siivottuun keittiöön taivaanrannan takaa myös aurinko, ja ah ♥ Kylläpä valo olikin tervetullut vieras! Otin muutaman kuvan muistoksi, sen verran harvoin osuu tosiaan siisteys ja aurinko yhtäaikaa keittiöömme :-DIltaisin on tullut polteltua tulta takassa, sen verran on jo viileämpää taas. Elävä tuli on myös tunnelmallinen elementti, ja tykkään tosi paljon siitä, että laitoimme takan tuohon keskeiselle paikalle. Mukavaa että takkatulta voi katsella myös keittiössä puuhastellessa :-)

Näiden aurinkoisten kuvien myötä toivotan kaikille mukavaa päivää! Toivottavasti aurinko näyttäytyy teillekin :-) 5 kommenttia

 1. Kyllä on upea keittiö !! Ja ne ikkunat!! Oh..!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kiitos paljon Marina! Ikkunat on kyllä huiput, ja vuodenajat tulee ihan oikeastikin osaksi sisustusta.
   Kiva että jätit kommenttia :-)

   Poista
 2. Hei haluaisin kysyä noista mustista riippuvalaisimista saarekkeen yllä. Onko ne Artekin A110:t ilman sitä alaritilää vai jotkut muut? Kivat meinaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jenny, ne on vanhat valaisimet jotka kaverini löysi kirpparilta, ei siis Artekit. Ne on ilmeisesti olleet jotain julkisen tilan valaisimia, kun niitä oli ollut isompi satsi siellä kirpparilla. Meillä tuli nämä kaksi, ja maalasin ne, sekä vaihdettiin johtoihin uudet päät ja suojakuvut ym. Ne on kivat kyllä minustakin!

   Poista
 3. Oi että, kiitos paljon Suvi! Nämä kuvat oli alkuun tosi keltaiset, kun matalalta paistanut aurinko oli oikeastikin tosi lämpimän sävyinen. Päädyin vielä muokkaamaan kuvia uudelleen vähän keltaisuuden osalta, ja nyt kuvat ovat omaan silmääni rauhallisemmat. Se on jännä että jotkut asiat on nätimpiä luonnossa kuin kuvissa, ja tuo keltainen auringonpaiste on just sellainen :-)

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!