Hämärä jo mailleen hiipi

olohuone, sisustus, talostakoti, sisustussuunnittelija

Sisustus, olohuone, Suomen kaunein koti

Marraskuun pimeys on nyt kyllä tosiasia. Sitä on toki monessa blogissakin jo päivitelty, mutta lisäänpä vielä omankin panokseni. Nämä valokuvat on otettu tänään puolen päivän aikaan, ja molemmissa on jälkikäsittelyssä vielä lisätty hieman valoisuutta. Vaikka meillä on käytännössä seinät lasia, ja luonnovalosta otetaan kaikki irti, niin silti on to-del-la hämärää. Voin vain kuvitella pimeyden vaikkapa rintamamiestaloissa joissa on paljon pienemmät ikkunat. 

Hämärä vaikuttaa toki näin sisustusbloggaajan näkökulmasta valokuvaukseen ja tuo siihen todella paljon haasteita. Toinen vaikutus on mieleen, ei ehkä kaikilla mutta varmasti monilla. Minulla mieli tuntuu toimivan aika pitkälle pelkällä aurinkoenergialla, ja jos päivä ei kunnolla edes ala kunnes onkin jo iltahämärä, tulee elettyä itsekin sellaisessa puolihorroksessa. Toiset vannoo liikunnan nimeen kaamoksen taittajana, toiset napsii vitamiineja. Itselläni ei ole oikein mitään niksiä tarjota, muuta kuin kääriytyä vilttiin ja odottaa. Heti kun sataa lunta, tulee elämään pientä uutta potkua, mutta tämä kaamos sitä ennen on kyllä jotakin niin kamalaa. Ei auta hyggeilyt tai muut, kertakaikkiaan on vaan tylsää tyhmää ja pimeää. Onneksi tämä ei ole pitkä aika, talvi on sitten taas jo ihan mukavaa, ja tänä vuonna odotan aivan erityisesti että pääsen lempipuuhaani lumitöihin! Kylläpä keltaa työnnellä kolaa sileää kiveystä pitkin, ai että :-D 

Nyt palaan pikapikaa takaisin viltin alle, iski nimittäin kurjuuden maksimoimiseksi vielä flunssakin päälle. Ottakaapa muuten seurantaan Instagram-tilini @talostakoti, jos ette vielä seuraa! Olen nyt aktivoitunut viime aikoina varsinkin storyjen puolella, ja sieltä pääsee kurkkimaan arkisempaa elämäämme myös. Tervetuloa mukaan :-) Heipat!


4 kommenttia

 1. Totta, täällä tuskaillaan myöskin kuvaamisen kanssa. Mutta, sama ongelma meillä kaikilla tällä hetkellä, kun valoisaa on niin vähän aikaa.
  Toivottavasti lepo auttaa ja flunssa menee pian ohi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, että hämärä on kaikilla muillakin! Ja kyllä tuon kuvauksenkin vielä saa kikkailtua jos jotakin kuvattavaa on, mutta kun saisi tämän oman tarmokkuuden vähän paremmaksi niin mikähän siihen auttaisi? :-D Mies ehdotti kirkasvalolamppua, se voisi olla kyllä kokeilemisen arvoinen juttu.

   Poista
 2. Flunssaa on täälläkin.Teillä on ihanat suuret ikkunat!Pimeä on, mutta onneksi taas reilun kuukauden päästä kääntyy parempaan suuntaan.Meidän pimeyttä katkaisi syysloma Floridassa;siellä on aina kesä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kun harmi, flunssa taitaa olla kyllä nyt tosi monen riesana. Paranemisia sinne!
   Pimeyden kestämiseen auttaa varmasti pieni breikki auringossa, alan ymmärtää aina vain enemmän ihmisiä jotka matkustaa etelään tähän aikaan vuodesta :-) Me ei olla koskaan oltu oikein kovia matkustamaan, se on asia mistä on pitänyt tinkiä isomman perheen kanssa, mutta revin ilon irti sitten lumesta, jahka sellaista taas saadaan! ♥ Mukavaa marraskuuta pimeydestä huolimatta!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!