Onko meillä Suomen kaunein koti?


Suomen kaunein koti finalisti 2018

Suomen kaunein koti 2018

Suomen kaunein koti finalisti Porvoo

Suomen kaunein koti-ohjelma. Keväisestä hakemuksesta ohjelmaan tuntuu olevan jo ikuisuus, samoin heinäkuisesta kuvauspäivästä. Nyt on kuitenkin koittanut se hetki, kun yleisö pääsee äänestämään suosikkiaan, ja valitsee mikä finalisteista on tänä vuonna Suomen kaunein koti. Voisiko se olla mielestäsi meidän kotimme? Ohjelmassa oli mukana upeita ja mahtavan eri tyylisiä koteja eri puolilta maata. Monenlaiset sisustustyylit oli edustettuna, ja uskoisin että jokaiseen makuun löytyy joku suosikki finalisteista!

Meidän kotimme oli otsikon "Modernit kodit" alla, ja moderni kotimme toki onkin. Se on kuitenkin myös samalla toimiva suurperheen koti, jossa ratkaisut on tehty toiminnallisuus edellä, ja valittu kestäviä materiaaleja ja kalusteita. Meillä on sisustuksessa paljon itsetehtyä, ihan huonekaluista lähtien kuten keittiön pöytä, olohuoneen sohvapöytä, pihakalusteet, pähkinäviiluinen lipasto jne. Löytyy tuunattuja kirpparilöytöjä, omia keramiikkatöitä, ompeluksia, lasten piirustuksia seiniltä, ja myös monta nurkkaa jotka olisi varmasti voinut sisustaa paremminkin. Mutta koen, että se on juuri kotimme vahvuus! Tämä on toisaalta upea talo, toteutunut unelma. Toisaalta riittävän tavallinen kirpparihaukan ja kierrättäjän koti. Lapset harrastuksineen ja leikkeineen näkyvät ja saavatkin näkyä kodissamme, samoin lemmikkieläimet. Kasvit tuovat raikkautta, ja vuodenajat näkyvät pihalta kauniisti osana sisustusta.

Kuten ohjelmassakin kysytään: Onko tämä Suomen kaunein koti? Sinä päätät!

Äänestämään pääset täällä, kotimme on numero 3: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/suomen-kaunein-koti-aanestys-on-kaynnissa-mika-kohteista-on-suosikkisi

Äänestysaikaa on vain maanantaihin 19.11. iltaan saakka, ole siis nopea! Finaalijakso tulee tv:stä MTV3-kanavalta 28.11. klo 20. Jännätäänkö sitten yhdessä?

Ihanaa illan jatkoa, terveisin Sanna ja muu perhe ♥


4 kommenttia

  1. Jänniä aikoja <3 Täälläkin pidetään peukkuja <3 <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ei tosiaan voi yhtään tietää että mikä koti on eniten äänestävän kansan mieleen! :-D Kiitos peukuista, tulee tarpeeseen ♥

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!