Vaihteeksi mattomietteitä

talostakoti keittiö suomenkauneinkoti

Keittiön pöydän alla on ollut aina talvisin matto. Minusta se tuo mukavasti lämpöä, ja samalla toki akustoi tilaa hieman. Eilen saimme illalla inspiksen, ja siirsimme olohuoneen maton keittiöön pöydän alle. Olohuoneeseen löytyi varastosta aiempi harmaa lettimattomme, mutta joku tässä yhdistelmässä mättää. Luultavasti se on tuo lettimatto, joka on tosi nopeasti mennyt kuluneen ja nukkaisen näköiseksi, ja siitä myös irtoaa karvaa aikalailla. Lisäksi vaalea matto oli minusta kiva olohuoneessa, eikä varmaan kannattaisi tällä matonvaihtajan luonteella vaihtaa sellaista joka on nyt hyväksi todettu? 

Johtopäätös on siis se, että vaalea voisi siirtyä takaisin olkkariin, ja keittiöön pitäisi etsiä joku uusi sileä villamatto tilalle. Väriltään se voisi olla kenties vaalean harmaa, valkoisissa on aina sama haaste kun on tuo valkoinen lattia. Edullinenkin saisi olla. Tumma matto jota olemme aiemmin pitäneet keittiössä (*kliks, näkyy tuolla vuoden takaisessa postauksessa), on tällä hetkellä lastenhuoneessa, ja sinne ei ole oikein muuta laittaa tilalle, joten sekään vaihtoehto ei auta. Eli siis: matonetsintä on taas vaihteeksi käynnissä! :-D Jos teillä on antaa ehdotuksia keittiön matoksi, niin otan niitä mieluusti vastaan. Kokoa matolla saisi olla vähintään 2x3m. Linie Designin Asko on muuten hyvä, mutta siinä vaaleat osat ovat vain liian kellertäviä meille. Samalla merkillä on yksivärisiäkin mattoja, ehkä sieltä löytyisi sopiva? Ikealla ei taida olla mitään yksiväristä tällä hetkellä? 

Mattomietteissä siis jälleen, mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille! 

P.S. Kuvassa on muuten nähtävissä totuus valkoisesta lattiasta, sitä pitäisi moppailla joka päivä jos toivoo sen olevan moitteettoman puhdas lapsi-, kissa- ja koirataloudessa. Nyt en kuvaa varten moppaillut, eli tälläinen luomukuva :-D

2 kommenttia

 1. Olen ostanut monta mattoa täältä:
  https://www.rugvista.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos vinkistä! Tuolla näytti olevankin vaikka ja mitä. Pitää tutustua paremmin :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!