Suomen kaunein koti-äänestys päättyy tänään!

suomen kaunein koti, talostakoti-blogi

Täällä jännitetään jo kovasti Suomen kaunein koti-kilpailun lopputulosta. Äänestysaika päättyy tänään illalla juuri ennen puolta yötä! Jos ette ole vielä äänestäneet mutta aikeissa on, niin nyt on se hetki! 



Kirjoitin tänään Instagramin puolellekin pari ajatusta siitä, että vaikka ohjelmassa kisaillaankin kotien kauneudesta sellaisella lempeän leikkimielisellä tavalla, on itselleni kodissa ihan muut asiat ne kaikkein tärkeimmät. Toki viihtyisä ja esteettinen ympäristö ovat tärkeitä seikkoja myös, mutta jos mennään vähän diipimmälle tasolle, on tärkeysjärjestyksessä moni muu asia ennen sitä kauneutta. Lapset ja puoliso, turvallisuus, rakastava hyväksyntä jokaiselle olla mitä on. Se, että koti on käytännöllinen ja tilat toimivat. Että materiaalit on miellyttäviä ja kestäviä. Että jokainen perheenjäsen kokee kodin omaksi turvapaikakseen maailmassa. Näiden seikkojen jälkeen on toki plussaa, jos koti on kodikas ja viihtyisä, ja esteetikon silmään kauniskin! Toivottavasti oikeat arvot kuitenkin välittyvät, vaikka blogissa pääpaino onkin niillä pinnallisemmin seikoilla kodista? Kuten eteisessä ensimmäisenä vastassa oleva rapputaulummekin sanoo, "ainoastaan sydämellään näkee hyvin, tärkeimpiä asioita ei näe silmillä". Nyt äänestetään kuitenkin niitä silmillä nähtäviä asioita, joten linkki äänestykseen on tässä: 




Nyt toivotan teille oikein mukavaa uutta viikkoa, ja koetan saada itseni pidettyä kiireisenä, jotta jännitys ei mene liian suureksi. Finaalijakso tulee tv:stä ensi viikon keskiviikkona 28.11.2018 klo 20, ja silloin voittaja vihdoin selviää! 

4 kommenttia

  1. Toivotaan onnea kisaan! Ensi viikolla ratkaisu selviää meille katsojillekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tässä ollaan kyllä nyt todella jännän äärellä, ja pian tosiaan selviää koko kisan voittaja :-)

      Poista
  2. Äänestin kotianne. Toivotaan että voitto osuu teille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos todella paljon! Kisassa on niin upeita koteja, että tulee varmasti tiukka kisa. Jokainen ääni on tärkeä ♥

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!