Mietteitä mustan makkarin hämyssä


Talostakoti makuuhuone sisustus

Kerron ensin että poden pientä blogikriisiä, ennenkuin tunnelmoin kanssanne makuuhuoneemme sisustusta tällä hetkellä. Blogini alkaa olla jo blogien mittapuulla iäkäs, ikää tulee ihan näinä päivinä kahdeksan vuotta. Kahdeksassa vuodessa ehtii kertoa yhtä ja toista, kuvata kodin nurkat moneen kertaan, ja vielä uudelleenkin ne samat nurkat. Matkan varrella on podettu myös useampi vastaava kriisi, ja tämä menkööt sinne muiden joukkoon sitten kun on aika, ohi ne on muutkin menneet :-D Tällä hetkellä kuitenkin on sellainen olo, että pitäisi olla jotakin selkeää ja oikeaa asiaa, että tohtii postausta alkaa edes kirjoittamaan. Toki kuviakin pitää olla, ja tämä aika vuodesta on niiden suhteen aina yhtä haastava. Ihmisten aika on todella kortilla, ja koen sen etuoikeutena, että te lukijat haluatte käyttää pienen hetken arvokkaasta ajastanne blogini parissa ♥ Siksi haluaisin että sisältö olisi vähintäänkin sen arvoista, että olette tänne tulleet!

Talostakoti mustan makuuhuoneen sisustus

Koska kotimme alkaa olla melkolailla sisustettu, enkä tee uudistuksia vain sen vuoksi että saisin blogiin sisältöä, pitää aiheita keksiä muualta. Kohta alkaa taas puutarhakausi, ja sieltä saan ammennettua varmasti vaikka kuinka, mutta muutama kuukausi tässä mennään vielä talveakin. Onko teillä toiveita aiheista? Nyt saa heittää kommenttilaatikkoon tai vaikka sähköpostiin ideoita!

Tänään päätin tarttua kameraan ilman varsinaista aihetta, ja kuvasin mustaa makuuhuonettamme, vaikka se on varmasti se pimein huone kuvata vähässä valossa :-D Lisäksi kuvatessani hoksasin, että onhan tässäkin huoneessa pieniä muutoksia tapahtunut, vaihdoin yöpöydän parvekkeen pikkupöytään, ja jossain vaiheessa Mademoiselle-tuolikin on siirretty tuonne olohuoneesta. Oikeastaan mieleni tekisi uudistaa tätä huonetta enemmänkin, olen jopa harkinnut maalaavani mustat seinät vaaleammiksi, kenties pehmeän harmaiksi. Vielä en ole telaan kuitenkaan tarttunut, ehkä kevään valo saa sitten ryhtymään tuumasta toimeen? Toisaalta tilan tummuus on hyvä nukkujalle, olen sitä lajia jolla tulee pienikin valo silmäluomista läpi. Puun sävyä toivoisin tuonne myös lisää, nyt puuta on vain omatekemäni pähkinäviilutettu senkki.


musta seinä

peltomaisema parvekkeelta

Makuuhuoneen parveke on ihana paikka kesäisin, ja talvisinkin maisemat ovat kauniit. Joka aamu noustuani sängystä, menen avaamaan verhot ja katsomaan millaiseksi sää on muokannut maiseman. Tänään se oli taas aamulla luminen, mutta iltapäivällä vetisempi. Tämä talvi tekee hitaasti tuloaan.


maisema parvekkeelta

Talostakoti makuuhuone sisustus

Toivotan teille mukavaa viikon jatkoa, ja lupaan itselleni yrittää unohtaa kriiseilyt, ja postailla sitä sun tätä niinkuin tähänkin asti. Uskon, että tuo korkealle nostettu rima on vain omassa päässäni, ja tuskin pahastutte vaikka välillä aiheet olisi arkisempiakin? Toisaalta minulla on jo tiedossa muutamakin tosi kiva ja mielenkiintoinen yhteistyö blogiin tälle vuodelle, ja niiden pariin pääsemmekin aika pian. Ja oikeastaan töidenkin kanssa on mahtavia projekteja meneillään, ehkä voisin niitäkin välillä tuoda tänne näytille? Eli eihän tässä nyt mitään hätää olekaan, turhaan taidankin kriiseillä :-D

Heipat!

4 kommenttia

 1. Hyvää alkavaa viikkoa myös sinulle. Kiva toi hiirilamppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, sitä samaa sinullekin! Hiiri on kyllä tosi symppis :-)

   Poista
 2. Ei aina tarvi olla valoisaa, että voi kuvata, kun sullakin on niitä hyviä linssejä kamerassa. Olisi esim. kiva nähdä miltä hiirilamppu näyttää, kun siinä on valo ja muuten on pimeää. Mieleenpainuvin kuva pitkään aikaan oli se pimeässä takapihalta otettu. Mutta minä olenkin tämmöinen hämyisistä tiloista ja tummista väreistä pitävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, että kamera ja välineet auttaa, ja kuvankäsittely vielä päälle. Vähä valo vaan tekee kuvista helposti aika rakeisia, mielellään sen verran hifistelen että kuvat olisi kutakuinkin tarkkoja :-D Onneksi rakeisuuttakin saa poistettua jälkeenpäin.
   Hiirilampustakin olen julkaissut pimeällä otetun kuvan joskus taannoin (tuntuu että olen ihan kaiken kuvannut jo kolmeen kertaan ja enemmänkin :-D ) mutta on totta että ehkä pitäisi enemmänkin koettaa ottaa pimeämmällä kuvia. Nyt valoisa aika on niin lyhyt, ja päivät helposti töitä täynnä, niin meinaa jäädä blogi hunningolle kun ei ole kuvia ollenkaan! Mielummin siis ehkä niitä hämärämpiäkin, kuin syvä radiohiljaisuus?

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!