Melkein synttärit


Talostakoti keittiö

Olin jo ottanut pari kuvaa kotoa, ja aikeissa kirjoittaa postauksen siitä, kuinka blogi täyttää tänään kahdeksan vuotta. Tarkistin tilastot, ja kappas vaan, synttäripäivä onkin vasta viikon päästä :-D No sinnepäin kuitenkin! Ihan alkuaikojen postaukset menivät pari ekaa kuukautta eri osoitteeseen, ja muutoinkin olen siivonnut alkuvuosien postauksista osan piiloon. Silti suurin osa on tallella, ja minusta on ihan hauskaakin välillä katsoa taaksepäin, miten paljon elämä, koti, tyyli, lapset, ihan kaikki on muuttuneet. Onhan kahdeksan vuotta tosi pitkä aika elämässä muutenkin, ja tälläisessä kuvapäiväkirjassa ajankulu oikein korostuu.

Talostakoti pinnakaide portaikkoTänään tuli tehtyä aamulla pieni pikasiivous, kun minulla oli yksi työpalaveri tässä kotosalla. Välillä aina mietin, että kodin ulkopuolisessa toimistossa olisi puolensa, mutta toistaiseksi mennään näin. Palaverin jälkeen napsin näitä kuvia, ja suurimmassa osassa otoksia oli koira. Koiralla sentään on tänään synttärit, tai nekin sillai melkein. Karvanaamalle tuli 11 kuukautta täyteen, eli pikkuisen niinkuin synttärit!

Kuvissa, etenkin tässä ylläolevassa oikein korostuu tuo kamala matto, ja hyödynnänpä tämänkin tilaisuuden valittaa mattoasiaa :-D Mistähän löytyisi sopivan hintaisena (lue sikahalvalla) tarpeeksi iso (2x3m) matto, joka ei kuitenkaan menisi ihan hetkessä huonoksi? Tuosta lähtee niin älyttömästi tuota nukkaa, että imurin pussi soi pinkeänä ihan ennen aikojaan. Lisäksi koira silppuaa sen päällä milloin mitäkin halkoa tai keppiä, ja tikkuja ei saa irti matosta oikein millään. Ja toki syitä olisi muitakin, mutta ensisijaisesti vain tuo kaamean epäsiisti olemus. Paras ratkaisu lienee se, että siirrän nyt keittiössä olevan kauniin maton takaisin olohuoneeseen, ja hankin keittiöön jonkun muun pöydän alle. Vinkatkaas jos tiedossanne on jotain hyviä ehdokkaita?
Ulkona ollut maailman kaunein lumi suli valitettavasti yön aikana pois, mutta ehkä sitä saadaan pian uudelleen? Sain onneksi siitäkin muistoksi pari kuvaa. Tykkään tosi paljon lumesta, ja siitä että on kunnon talvi talvella.


Ihanaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia

 1. Ihana koti teillä. Muuten älä anna koiran purra puunoksia tms. Voi mennä puunsäle ikeneen tai kieleen. Olen kuullut että näin on käynyt ja kivulias juttu koiralle. Mukavaa kevättä. Meillä on 1v10kk jämptityttö☺.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Olen koettanut tuota puiden pureskelua estääkin, ihan jo sen muodostaman sotkun vuoksi, mutta välillä tuo pääsee silti nappaamaan halon polttopuiden joukosta kun silmä välttää. Ihme tyyppi, tykkää siis niistä älyttömästi :-D
   Terveisiä teidänkin koiralle, ihan kohta ollaankin jo keväässä!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!