Talvipäivän metsäretki

Rapsakka pakkanen ja kaunis aurinko vetivät ulkoilemaan. Olen kärsinyt muutaman päivän aika kovista selkäkivuista, ja nyt kun sain lääkittyä itseni suht siedettävään kuntoon, päätin lähteä rauhalliselle kävelylle. Jätin koiran kotiin, koska uskoisin sen hihnakäytöksen olevan yksi kipujen syy (juu, kiskomista ei ole saatu vieläkään kitkettyä kunnolla pois...). Nyt, kun molemmat kädet olivat vapaana, hyödynsin tilausuuden ja otinkin kaveriksi kameran. Maiseman huikaisevaa kauneutta ei saa täysin kuviin tallennettua, mutta aavistuksen ehkä kuitenkin.
Lenkkini kulki pitkin peltojen reunaa missä menee jo valmiina polku. Talvisin varsinainen ulkoilureitti on tehty laduksi, joten siellä ei oikein kävelijöitä katsota hyvällä. Niinpä suuntaan usein tuonne metsiin ja poluille, teiden varressa kävely ei nyt houkuttanut tälläkään kertaa kun luontoakin on tarjolla.Kuvia ei tullut otettua niin montaa kuin ajattelin, koska kireähkö pakkanen sai kamerani jotenkin hyytymään eikä se suostunut ottamaan kuvia. Sain lämmitettyä sitä takin sisällä aina hieman, mutta lopulta totesin että taidan koettaa nauttia enemmän silmillä tällä kertaa.
Kun palasin noin tunnin jälkeen kotiin, oli mieli tuulettunut, posket punaiset, ja kahvi maistui tosi hyvälle. Kissan lötköttely sohvalla näytti todella houkuttelevalta liittyä seuraan, mutta päädyin kuitenkin puuhaamaan muuta koska olo oli oikein virkeä. Kiva päivä, toivottavasti teilläkin oli :-)


4 kommenttia

 1. Eilen oli kyllä niin kaunis ja aurinkoinen talvipäivä. Itsekin ulkoilin pariin otteseen, ei malttanut sisällä olla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tuo fiilis minullakin oli, ettei malta pysyä sisälläkään, vaikka oli aika kova pakkanenkin! Tarpeeksi vaan päälle, niin hyvin tarkeni, vai kamera jäätyi :-D

   Poista
 2. Pakkasesta viis kun on niin nättiä ulkona. Tämä talvi on ollut kyllä niin ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Minua ei pakkanenkaan haittaa, tänne vaan lunta ja kylmää :-D Mutta annas olla kun tulee maali-huhtikuu, ja jos edelleen on lunta, sitten en enää tykkääkään, koska puutarhasormet syyhyää jo keväthommiin :-D Mutta nyt vielä nautin täysillä!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!