Fiiliksissä


Eilen oli tosi kiva päivä, ja tänään ehkä vielä kivempi. Nyt tuntuu että on todellakin kevät! Grillikausi on avattu, kukkapenkistä löytyi taas uusia alkuja, ja pihapiirin täytti kotoisasti sirkkelin laulu pitkän talvitauon jälkeen. Varasto sai taas muutaman panelin seinäänsä, ja tuo pihallamme nököttävä "iisakin kirkko" on taas pienen askeleen lähempänä valmistumistaan. Jes! Sain myös puita ja pensaita vähän leikattua, vaikka ei noissa vielä paljoa ole leikkaamista kun ovat niin pikkuisia taimia vielä. Mut eka kerta sitäkin lajia täällä kodissa, niin onhan se erityistä :-)

En liioittele jos sanon että keväisin herään aina henkiin <3

8 kommenttia

 1. Kevät on kyllä aivan ihanaa aikaa 💕.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se! Nyt tuntuu että tänä vuonna tämä on oikein "elämän kevät", kun on sellainen muutoksen tunnelma ja odotus päällä. Et ihan kohta tapahtuu varmaan jotain tosi kivaa! Töitä tai jotain muuta, mut varmasti jotain uutta on tulossa, näin haluaisin uskoa <3

   Poista
 2. Myös meillä leikattiin puskia eilen. Tänään tilasin uutta istutusallasta varten muurikiviä. Ihan mahtavaa, saa ruveta suunnittelemaan sen paikkaa ja mitä siihen laittaisi. Ihan kädet syyhyää jo. Ihana kevät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihan laittelu on kyllä niin parasta, meillä minä innoissani laitoin viime kesänä jo melkein kaikki istutukset, mutta kiveykset puuttuu kokonaan. Niitä on myös kiva suunnitella, mutta toistaiseksi budjetti toteutukseen puuttuu :-D

   Poista
 3. Kyllä tänäänkin on niin keväistä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ja säämiehen mukaan taitaa olla tästä eteenpäin aika pysyvästikin. Oon tosi iloinen keväästä :-)

   Poista
 4. Ihanaa kun pääsee pihahommiin talven jälkeen. Täällä moottorisaha soinut, kun isoja mäntyjä on kaadettu. Aika projekti. No, nyt tuli valoa lisää sisälle kun puut eivät enää varjosta. Ihanaa aikaa tämä kevät ja kasvun ihme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, jotenkin nuo pihahommat on sellaisia että niissä näkyy nopeasti työn tulos. Ehkä siksikin ne on niin mukavia ja palkitsevia? :-) Isojen puiden kaataminen onkin tosiaan varmaan aikamoinen homma, meillä ei ollut (kummallakaan) tontilla mitään kaadettavaa niin ei olla päästy sitä kokeilemaan!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!