Matkalla Mansen blogikirppikselleMuun hässäkän ohella täällä on viime aikoina koetettu vimmatusti käydä komeroita ja varaston aarteita läpi, ja otettu sivuun tavaraa myytäväksi ensi sunnuntaina pidettävälle Mansen blogikirppikselle. Paikalla on parikymmentä bloggaajaa ja viisi designyritystä. Ensimmäisenä paikalle ehtineet 150 henkilöä saavat lisäksi upean tuotekassin yhteistyökumppaneiden tuotteilla!


Itseltäni tulee myyntiin aika paljon lastenvaatetta, ja muutakin lastentarviketta. On makuupusseja, leluja, vauvan vaatteita, kantokassi, haalari, ehkä se joskun muinoin tekemäni kattoon ripustettava kehtokin (jos ehdin kaivella sen vielä esiin). Muutokset ovat vielä tässä vaiheessa mahdollisia, mutta pari päivää tässä on vielä aikaa haalia tavaraa mukaan. Aika paljon sitä on kyllä nytkin jo, kuvissa näkyy vain pieni osa :-D Lisäksi minulla on "työn alla" yksi ihan oma suunnittelema tuote, joita tulee myyntipöytääni, jännää!  Nähdääkö siis sunnuntaina Tampereella?

Varaa mukaan käteistä, mielummin toki pientä rahaa, ja hyvä mieli! :-)

*edit: ja kassi! 


4 kommenttia

 1. Onpa ihanan värikästä tavaraa! Pian nähdään, jännää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla oli aika pitkä ja harras retrovaihe jossain vaiheessa, ja nämä on monet siltä ajalta peräisin :-) Pian nähdään!

   Poista
 2. Ihania tavaroita. Tulee niin oma lapsuus mieleen! Onnea myyntiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti ei tarvitse kovin paljon tuoda tavaraa takaisinpäin :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!