Keväinen tuulahdus Tukholmasta ja Kevätmessujen lippuarvonta


Palaan tässä kuvien muodossa vielä hetkeksi pääsiäiseen ja visiittiimme Tukholmaan. Lähtiessä täällä oli kolme astetta lämmintä ja ihan harmaata, mutta lauantaina Tukholma kylpi auringossa ja lämpöäkin oli pitkälti toistakymmentä astetta. Tuntui että me oltiin toppatakkeinemme hieman väärässä vuodenajassa :-D Kuten aina hyvässä seurassa, meinasi valokuvaus unohtua kokonaan, mutta muutaman tunnelmapalan sain sentään napattua. Rautatieasema on minusta aina yhtä kiehtova, varsinkin tuolla siitä tulee mieleen herra Fog ja matka maailman ympäri 80 päivässä. Jos muistatte sen piirrossarjan? 

Åhlensin tavaratalo on minulla aina ihan suosikkikohde, ja siellä me saatiin nytkin kulutettua ihan hyvä tovi. Varsinkin kupariset hyllyt ja henkarit oli pakko ikuistaa kuviin, niin hauskan erilaisilta ne näytti tuollaisessa myymäläympäristössä! Samassa laiturissa Viikkarin kanssa oli myös vanha laiva Birger Jarl joka oli ilmeisesti nykyään motelli? Se vaikutti tosi kiinnostavalta, pitääpä perehtyä tarkemmin seuraavia reissuja silmälläpitäen.

Teki kyllä tosi hyvää päästä hetkeksi olemaan ihan vain pariskunta, tämä arki kun on sellaista että me ei välillä ehditä puhua päivässä toisillemme yhtään mitään, hyvä jos vilaukselta edes nähdään. Sunnuntaina kun tulimme kotiin, tuli aurinko ilmeisesti meidän mukana koska siitä eteenpäin on täälläkin ollut tosi keväinen ja lämmin ilma. Se on mukavaa se!

Kevään uusia tuulia pääsee muuten haistelemaan myös ensi viikon viikonloppuna Helsingin messukeskuksessa, missä järjestetään Kevätmessut. Tarkemmin sanottuna saman katon alla on yhtäaikaa OmaPiha, Oma Koti, OmaMökki, Sisusta, sekä Lähiruoka&luomu-messut. Minulla on arvottavana messuille kaksi lippua. Arvon liput pakettina, koska onhan se mukavampi jos pääsee messuilemaan ystävän kanssa, eikös? Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tätä postausta. Kerro samalla mitä lähtisit messuilta ensisijaisesti katsomaan? Itse menen kuolaamaan pihajuttuja (ylläri!) sekä kiveyksiä pitää katsoa tarkemmin, nehän meidän pihasta vielä puuttuu kokonaan. Ehkä nähdään messuilla?

Osallistumisaikaa on sunnuntai-iltaan 3.4.2016 asti. Ilmoitan voittajan maanantaina, ja toivon saavani yhteyden voittajaan aika pikaisesti jotta liput ehtii vielä postissa ajoissa perille :-)9 kommenttia

 1. Juuri tuollainen kupariveivaus on myös Kampissa tai Kämpin galleriassa, tai ehkä molemmissa, liikkeen nimeäkään en tietysti muista. Tuollainen piponlöysäysreissu olisi kyllä itsellekin tervetullut. Puutarhamessuilta ajattelin kuitenkin kevään haistelun aloittaa ja tilata kunnon satsin multaa, jota HSY kauppaa paikan päällä -25% hintaan.

  VastaaPoista
 2. Mökkiasiat kiinnostavat tällähaavaa eniten!

  VastaaPoista
 3. Olispa niin kiva päästä ilman lapsia reissuun! Meillä myös voi käydä niin että läpsystä vaihdetaan vuoro kotona. Varsinkin kun toinen tekee osittain vuorotyötä. Nämä on niitä ruuhkavuosia kait.

  Meidän piha on osittain kesken. Sinne on suunniteltu mm. lapsille kunnon leikki aluetta ja super ihanaa kesäkeittiötä. Kesäkeittiö on piirtynyt jo päähäni ja on vain toteutusta vaille valmis :D messuilta lähtisin hakemaan ideoita yleensäkin pihaan, istutuksia ja kuinka saisi järkevästi suunniteltua lopun pihan. Ja sisustusta unohtamatta, kesällä kun viihdyn ulkona, joten pihan täytyy olla viihtyisä, jossa on sopivasti hommaa mutta ei tarvitse koko vapaa-aikaa ähertää hiki päässä :)

  -Niina

  VastaaPoista
 4. Messuille pitäisi ehtiä :) Kaikki mahdollinen rakentamiseen liittyvä kiinnostaa, eli OmaKoti ja Sisusta.

  VastaaPoista
 5. Haluaisin lähteä bongailemaan uusia sisustusideoita ja luomuruoka kiinnostaa totta kai!
  sari.lamminpaa(a)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Pihahommat täälläkin ajankohtaisia. :) T: Maria/rakennellen rakennellen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 7. Ideoita pihaan haluaisin saada. pirjo.immonen@pp1,inet.fi

  VastaaPoista
 8. Kasvimaajuttuja. Kiitos blogista ja arvonnasta. Helena.Herttuainen at luukku.com

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!