Ensiaskeleita
Tuossa aiemmin viikolla toteutui yksi todella pitkäaikainen haaveeni, kun sain uuden kameran. Kameran vaihto on ollut vireillä jo muutaman vuoden, mutta aina se on jäänyt muiden menojen jalkoihin. Nyt oli kuitenkin tosi hyvä tarjous, niin tartuttiin siihen. Instagramin seuraajille jo kameraa vilautinkin, mutta koska kiirettä on pitänyt, en ole ehtinyt sillä juurikaan kuvaamaan, ja ne vähätkin mitä olen ottanut, ehdin vasta äsken siirtää koneelle. (Instagramista puheenollen, siellä on käynnissä kiva arvonta, menkäähän vilkaisemaan.)

Onhan se vaan ihana! Pieni ja nätti ja tehokas ja vaikka mitä. Selkeästi kumppanuutemme on kuitenkin vielä aivan alkumetreillä, todella paljon pitää siis vielä opetella säätöjä ja toimintoja mitä kamerasta löytyy. Vaihdoin merkkiä Canonista Olympukseen, ja siksikin tuntuu että aika opettelua tämä vielä on. Uskon, että meillä on kuitenkin hyvät mahdollisuudet saada yhteistyö toimivaksi! Malli on Olympuksen "lippulaivamalli" kuten he itse sitä tituleeraavat, eli OM-D E-M1. Objektiivina on M.Zuiko 12-40mm f/2.8 ED. Kamerasta se ei ainakaan siis jatkossa jää kiinni jos kuvat ei ole sen tasoisia kuin haluaisin, vaan syyllinen löytyy varmuudella sieltä kameran takaa :-D

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille!


8 kommenttia

 1. Ennen blogin perustamista en juurikaan kameraa käyttänyt, mies hoisi kuvaamisen. Joten, tässä olen vuoden harjoitellut kuvaamista. Ja, vielä on paljon opittavaa. Täällä ei ainakaan kuvaaminen johdu kamerasta, vaan kuvaajasta. :) Tsemppiä harjoitteluun, eiköhän yhteistyönne lähde sujumaan! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sinnekin harjoitteluun! Minä olen kuvannut taas jo lähes lapsesta asti, ja aktiivisesti jo monta vuotta. Silti mitä kauemmin sitä on harrastanut, sitä enemmän tuntuu etten tiedä kuvaamisesta vielä mitään :-D
   Toivottavasti opin tosiaan pian käyttämään kameraa, niin pääsisi hyödyntämään sen ominaisuuksia kunnolla :-)

   Poista
 2. Onnea uudesta kamerasta! Todella ihania nämä kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toistaiseksi tuntuu että saan vanhalla kameralla otettua parempia, kun siinä on niin tuttua kaikki. Pitää vaan vielä harjoitella :-)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kameran vaihto on ollut kyllä tosi kauan jo haaveissa, niin osaan sitä nyt arvostaa :-)

   Poista
 4. Uusi kamera olisi täälläkin haaveissa ja tarpeen. Ehkä sitten joskus:) Ihanaa, kun saa kaiken irti uudesta ja varmasti oppii samalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo uskon että tulee opeteltua erilaisia juttuja kuvaamisesta tuolla uudella kameralla, ja siten kehitystäkin voisi kuvitella että tulisi :-)
   Toivottavasti sinullakin haave toteutuu joskus!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!