Käsille tekemistäNäin uuden vuoden jälkeen kun tuntuu että on taas täynnä virtaa, löytää itsensä ties minkä projektien parista. Nyt työn alla on mm. uuden tv-tason tuunaaminen kirpparilöydöksistä, yhden lapsen huoneeen uudelleen kalustaminen (etsinnässä edullisesti esim. muuramen kerrossänky) ja jos ei muuta, niin piti vielä pienet välihetketkin täyttää jollakin, ja tartuin lankaan ja puikkoihin. Olen tälläinen fiilisneuloja, tuotoksia saattaa syntyä yksi kolmessa vuodessa, tai sitten kuin liukuhihnalta. Into korvaa kuitenkin laadun, kovin haastaviin projekteihin ei taidot riitä :-D Isoin työni taisi olla aikoinaan blogeissa kiertänyt kässänopen painajainen-nimellä kulkenut neuletakki jonka ihana Rilla laittoi alulle. Terkkuja sinne!

Tällä kertaa tekaisin tuollaisen tuubihuivin itselleni kylmyyttä karkoittamaan. Lanka oli Novitan paksua Folk-lankaa, ja puikot numerolla 12. Pinta on kivan muhkea kun tein työn helmineuleena. Tuubi huivista tuli siksi, että tulin aloittaneeksi sen aika leveänä, ja kaksi kerää ei riittänyt pitkään kaulaliinaan. Niinpä tein sen matkaa kuin riitti, ja lopuksi yhdistin päät toisiinsa. Leveän huivi on tässä kaksinkerroin, joten tämä on siitä kiva että senkun sujauttaa kiepin kaulaan, ja on valmis lähtöön. No okei, ehkä takki ja muut releet on hyvä olla myös. :-D

Viikko on mennyt hurjan nopeasti, mukavaa viikonloppua kun kohtahan sekin taas on!


4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Väri on kiva, siksi ostinkin tuota lankaa. Mulla on toppatakissa sellaiset aniliininpunaiset vetskarit niin tämä sopii nyt siihenkin kivasti :-)

   Poista
 2. Hurmaavat värisävyt huivissa!
  Lempeää tammikuuta täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun jätit kommentin :-) Tuo oli kiva lanka, ja siitä oli monenlaisia väriyhdistelmiä. Valitsin yllättäen tälläisen aika punavoittoisen, vaikka muuten aika vähän käytän punaista missään.
   Kiitos samoin sinne Mantelilaaksoon, tällä hetkellä meillä tammikuu viskoo kyllä parastaan, kun lunta tulee hurjia määriä ja vaakatasossa :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!