Väriterapiaa ja appelsiineja auringossa

olohuone, viherkasvi

tulppaani, sisustus

olohuone, aurinko, näkymät, sisustus

tulppaanit

Aurinko, appelsiinit, keittiö, sisustus

Kirjoitin tähän ensin tarinaa tunteella elämisestä ja sen kääntöpuolena silloin tällöin kohdalle osuvista isommista pettymyksistä. Pyyhin tekstin kuitenkin pois, tuntui liian henkilökohtaiselta. 

Toteankin vain, että aurinko, värit ja hyvän fiiliksen lounas ystävän kanssa olivat toistaiseksi parasta tänään <3 Elämä kaipaa joskus appelsiineja auringossa koska ne on nättejä.

Ihanaa alkanutta viikkoa!

11 kommenttia

 1. Oi miten ihania aurinkoisia kuvia, kyllä se tuo aurinko on aina niin tervetullut vieras <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa on kyllä aina kun paistaa, silläkin uhalla että kaikki pölyt näkyy :-D

   Poista
 2. <3

  Tunnistan hyvin ton tunteella elämisen varjopuolineen. Onneksi on välillä appelsiineja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Ihanaa Laura, kiitos että ymmärrät :-) Vaikka kuinka järki sanoo että ei pitäisi liikaa innostua, niin silti sydän vie, ja joskus sitten tippuu vähän ylempää. Onneksi ei mistään kovin vakavasta ole kyse, eli kerään luuni ja katselen hetken appelsiineja, kyllä tämä tästä taas!

   Poista
 3. Teillä on ihanan raikkaan ja kodikkaan näköistä. Talvinen aurinko, tulppaanit ja appelsiinit -just hyvä! Täältä Ameriikasta on ikävä oikeasti noita aurinkoisia talvipäiviä! Kyllähän täälläkin kevätaurinko jo paistaa ja kauapsta saa appelsiineja a tulppaaneja, mutta se ei ole ihan sama. Terveisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Toivottavasti olette saaneet asetuttua mukavasti sinne :-) Se on tosiaan varmaan tämä pohjoinen aurinko sellainen, joka viistää ihan matalalalta, ehkä se tekee valosta vähän erikoisen? Kivaa kevään odotusta sinne kauas myös!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! On ne kyllä, itse en kyllästy ollenkaan ihailemaan valoa ja rauhallista maisemaa joka niistä avautuu :-)

   Poista
 5. Usko tai älä niin miekin innostuin ostamaan oranssit verhot! En oo niitä tosin vielä saanut ripustettua, kun iski iskias. Ehkä ne tuo kuitenkin myöhemmin vähän valoa ja väriä tonne yhteen alakerran nurkkaan, jossa edelleenkin istutaan verhot kiinni. ;) No sitte ostin kyllä myös siniset, kun tiiän etten jaksa niitä kauaa kattella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin! Mutta verhoihin kannattaakin sitten panostaa jos ne on se maisema :-) Ihan hyvin niitä voi vaihdella, itselläni ainakin menee värimieltymykset paljonkin vuodenajan mukaan! Mun pitääkin kiikuttaa teille niitä meidän tänne liian lyhyitä verhoja, olisiko niissä mitään mitä huolisitte :-)

   Poista
 6. Joo kiikuta vaan tai laita vaikka kuvia. Mutta täälläkin on aika korkeat huoneet, en ole tarkkaan mitannut mutta 250 senttisetkin hädintuskin riittävät. Mutta ei keltaista, sitä en ole vielä oppinut sietämään paitsi tosi tosi pienissä määrin jonkun muun värin yhteydessä, esim. vihreän kanssa. Uffilta tosin ostin yhden tyynyliinan, jossa oli paljon keltaista, mutta ajattelin piilottaa sen tonne vierassängyn päiväpeiton alle ettei ala liikaa häikästä... :D

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!