Kohti valoa


jouluruusu, kukka, valokuvaus

keittiö, kukka, jouluruusu


kukka, jouluruusu, valokuvaus

jouluruusu, kukka

Aurinko. Toivo.

Edellisessä postauksessa kertomani haasteet alkavat olla nyt jo paremmalla tolalla. Auto saatiin hinattua korjaamolle. Onnistuttiin saamaan pullovettä. Imuri tuli takaisin huollosta, ja muutama neulanenkin saattoi kadota lattialta :-) Pyykkejä varten saatiin hankittua perinteinen kuivausteline. Kyllä tämä tästä siis! Hanavettä ei vieläkään saa käyttää, rumpu pitää edelleen piakkoin uusia, ja autonkorjaaminen maksaa ainakin sen verran että silläkin rahalla olisi jo saanut uuden kuivurin. Mutta kuten mieheni viisaasti sanoi, niin kauan kuin ongelmat ovat rikkoutuvia laitteita, asiat on ihan hyvin. Totta <3

Jälkitoimituksena saamamme jouluruusu kylpi tänään kauniissa auringonsäteessä, ja mikäs sen ihanampi näky kuvattavaksi. Tunnen, että itsellänikin kasvot ja mieli hakeutuvat valoa kohti, kevääseen, sen takana olevaan kesään. 

Ihanaa loppuviikkoa teillekin!


6 kommenttia

 1. Jouluruusu on tosi kaunis kukka, ihana. Onneksi osa saitte korjatuksi rikkiin menneistä tavaroista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niin on, tämä tuli meille miehen siskolta, ja on kyllä ihana! Minulla ei ole ehkä jouluruusua ennen ollutkaan. Onneksi asiat alkoi tosiaan selkiytyä :-)

   Poista
 2. Voi, olet saanut vangittua valon tosi kauniisti kuviin! <3 Täällä hyytyi auto pakkasen takia. Tai ei käynnistynyt ollenkaan ja loppiaissuunnitelmat menivät päin mäntyä. No, huomenna uudella tsempillä. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Meillä on onneksi autossa webasto, niin sen avulla on dieseli lähtenyt käyntiin. Eilen ei tosin edes yritetty, mutta muina päivinä. Toinen auto taas on siellä korjaamolla, eli sen suhteen ei ole pulmia :-D
   Tosi harmi että teillä meni suunnitelmat pilalle, tuollainen jää varmasti kyllä harmittamaan :-/

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!