Vuosi vaihtui, tunnelmia

Vuosi on vaihtunut, lämpimästi tervetuloa 2017! Mitään suurempia juhlia meillä ei eilen järjestetty, mutta päivä oli lasten keskuudessa silti kovin odotettu. Sovimme jo jouluna, että heidän tekemän ja koristeleman piparkakkutalon saa syödä uudenvuoden aattona. Kummaa kuhinaa sen ympärillä onkin ollut jo monta päivää, tuntuu että melkein yhtä paljon jännitystä liittyi mökin syömiseen kuin joulupukkiin :-D. Aamusta jo alkoikin neitokaisen kiemurtelu lattialla matona, "mä en jaksa  enää odottaaaaa-aa....". Lopulta odotus onneksi palkittiin, ja hyvältä maistui mökki. Ihan itse sen valmiina paloina ostin Ikeasta, eli edes mausta en voi ottaa kunniaa :-D

Kotikaupunkimme Porvoo oli järjestänyt ison ilotulituksen lapsiystävälliseen aikaan kuudelta, ja olimmekin sitä katsomassa joen rannalla. Tosi upea oli, ja väkeä oli liikkeellä enemmän kuin olin koskaan nähnyt täällä missään. Lapsetkin tuumasivat että täällä taitaa olla koko Porvoo, eivätkä varmaan olleet väärässä. Kivaa että järjestetään, ja kivaa että ihmiset osallistuvat!

Kotosalla piti toki miehen kanssa odottaa vuoden vaihtuminen lasten mentyä nukkumaan. Puusaunan lauteilla oli leppoisaa pohtia mitä vuodesta jäi mieleen, ja mitä kaikkea ensi vuonna onkaan tulossa. Ainakin yksiä pyöreitä vuosia juhlitaan, samoin hääpäivä on pyöreästi kymmenes. (nyt olisi kyllä ehkä jo aika mennä sinne käymättä jääneelle häämatkalle..? :-D) Kiitollisina hyvästelimme vuoden 2016 ja kellokin sai uudet numerot tauluunsa :-) 


4 kommenttia

 1. Oikein mukavaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Olipa hienoa kun kaupunki järjesti tuohon aikaan ilotulitteen. Hienosti ajateltu lapsiperheitä. Hyvä kun piparitalo maistui.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuo oli hyvä aika! Taisi olla ensimmäinen kerta kun meidän pienetkään näkivät isompaa ilotulitusta, normaalisti kun ne on tosiaan aina vasta keskiyöllä :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!