Uusi matto olohuoneessa


Kerroinkin jo aiemmin, että olen kärsinyt vakavasta mattokuumeesta jo pitkään. Koiranpennun takia mattoja ei ole ollut käytännössä lainkaan viimeiseen kuukauteen, ja kuume senkun yltyi. Iltana jos toisenakin seikkalin netin ihmeellisessä maailmassa, ja varsinkin suosikissani Tori.fi:ssä. Tänään kävin hakemassa Matkahuollosta seikkalujeni tuloksen, ja pitihän se heti testata lattiallekin. Kuosiltaan matto on jotain aika erilaista mitä meillä on aiemmin ollut, toki se yksi vastaava hurahdus viime kesältä meillä on jo ennestään. Tässä matossa ihastuin väriin. Mitäs tuumaatte? Meillähän on ollut melko uusi harmaa matto jo olohuoneessa, mutta sen lettimäisen pinnan takia en uskalla tuoda sitä vielä takaisin, sen puhdistus on turhan haastavaa oletettavien vahinkojen sattuessa. Tämän luulisin kestävän muutenkin paremmin, villamatot kun on todella hyvin kulutusta kestäviä, ja jo itsessään hieman likaa hylkiviä.



Emma vannoo kautta kiven ja kannon, ettei pissi matolle eikä varsinkaan syö sen hapsuja. Uskokoon ken tahtoo :-D

Ihanaa alkanutta viikkoa!

P.S. Muutama päivä on muuten vielä aikaa käydä äänestämässä Dekon blogikilpailussa, olisin todella kiitollinen jokaisesta äänestä, jos vain suinkin haluatte niitä blogilleni antaa ♥

10 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Oli ainakin edullinen, ja tarpeeksi iso :-D Ja onhan se nättikin kyllä, kunhan silmä taas tottuu erilaiseen.

      Poista
  2. Super ihana matto. mistä olet löytänyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia piitu! Matto on tosiaan vanha, ja ostettu Tori.fi kautta edullisesti :-) Sinne vaan selailemaan, valikoimaa on vaikka kuinka!

      Poista
  3. Ihana! Sekä matto että koira. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mattoon alkaa nyt jo silmä tottua, alkuun en ollut ihan varma vielä :-D Koirakin osaa olla suloinen tarvittaessa... :-D

      Poista
  4. Kaunis matto, kivat värit.
    Helpommalla pääsee kun ei oo mattoja kun koira on pentu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ja kuukausi me oltiinkin ilman mattoja. Koti tuntui vaan niin kolkolta ilman mattoja, niin halusin tämän yhden maton laittaa lattiaan :-)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos! On tuo kyllä nätti, ja oli tosiaan livenä ehkä kivempikin kuin siinä Torin kuvassa :-)

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!