Koti siistinä kuvausten jälkeen


Eilen meillä kuvattiin kotia, ja sitä varten tuli siivottua astetta perusteellisemmin. Toki meillä imuroidaan ja moppaillaan ihan päivittäin normaalistikin, mutta perusteellisempi siivous on kaikenlaisten tavaramyttyjen järjestelyä ja hävittämistä näkyvistä. Nyt, kun oli tosiaan sen hetken siistiä (ei varmaankaan kestä kauaa...) niin piti ottaa oikein kuvia muistoksi :-D Tässäpä siis muutama kuva meiltä!

Ai että kun koti pysyisikin tässä kunnossa! Ah ♥ Vaan karu totuus on kyllä se, että kun on paljon lapsia ja kissat ja koirat, niin valitettavasti ei taida pysyä, tai se vaatisi lähes kokopäiväisen siivoojan läsnäoloa. Nyt on aika höllätä vähän, ja tehdä muutakin :-) Huomenna lähdetäänkin katsastamaan Asuntomessut Poriin, kiva nähdä alue valmiina, kun kevään käynnillä (kliksis) siellä oli vielä aika paljon keskeneräistä.

Mukavaa loppuviikkoa!4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos Jaana, lämmittää kuulla ammattilaisen suusta tuo ♥

   Poista
 2. Superkaunis tuo punainen matto. Mistä hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon piitu! Se on aito itämainen matto, ja noita myy tosi monetkin mattoliikkeet. Tuo kyseinen yksilö on hankittu Vepsäläiseltä. Nuo aidot matothan on usein kaikki vähän erilaisia kuvioiltaan ja väreiltään, eli kahta samanlaista ei juurikaan ole. Punainen väri on kuitenkin tosi yleinen, ja saman tyylisiä on varmasti paljon tarjolla :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!