Meren äärellä


Meillä oli tänään odotettu jännä päivä, kun kotiamme käytiin taas kuvaamassa. Olemme miehen kanssa puurtaneet pitkiä iltoja siivoten ja paikkoja kohentaen, että kaikki olisi tänään nättiä. Kun lopulta kuvaus oli osaltamme ohi, päätimme lähteä meren äärelle rauhoittumaan, sen verran kierroksilla kävivät kaikki. Meillä on siitä onnekas tilanne, että asumme täällä Porvoossa aivan meren tuntumassa, mutta jos haluaa päästä vähän enemmän saaristolaistunnelmaan, ajamme usein Pellingin saarelle retkelle. Matkalla pääsee ajamaan lossilla, ja muutoinkin tunnelma on kuin olisi kauemapanakin, vaikka matkaa ei ole kotoa kuin joitakin kilometrejä. Lisäksi saarella on leirintäalueen kahvila, Benitas Cafe, ja siellä jäätelöt alkaa olla meillä jo pakollinen vähintään kerran kesässä-perinne :-) Nuotiopaikalla voisi paistella makkaraa, ja sen me taidamme vielä tehdäkin tänä kesänä!



Tänä kesänä mukana oli ensimmäistä kertaa myös koira, ja pennulla olikin ihmettelemistä isoissa aalloissa, joita ohi kulkevat veneet tekivät rantaan. Saaren satama on melko vilkas, ja veneitä meni eestaas ihan koko ajan. Koira olisi varmasti mieluusti uinutkin, mutta meillä oli vielä muutakin ohjelmaan tämän jälkeen, ja päätimme ettei märkä ja tuoksuva koira ole pidemmän päälle mukavaa matkaseuraa autossa :-D Mennään toisella kerralla sitten uimaan!



Lapset heittelivät leipiä rannan kivillä, ja aika hyvin jo muutama heitto onnistuikin! Päivän valo oli jännä, ja tykkään näistä yllä olevista kuvista jotenkin ihan erityisesti. Mieleeni tuli aivan Edelfeltin maalaus, jossa pikkupojat leikivät rannalla. Siinä on jotenkin samanlainen valo ja tunnelma!



Nyt, kun kotimme on siivottu läpikotaisin, voisin huomenna ottaa muutaman kuvan muistoksi. Kuvasin tänäänkin jo iltasella pari kuvaa, mutta totesin aika pian että ehkä palaan asiaan huomenna valoisampaan aikaan. Nyt ansaittuihin saunan löylyihin, ja sitten äkkiä nukkumaan!

Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!