Kukkakimpun seikkailut


Ihana parin päivän miniloma Porissa on nyt takana. Tuliaisena minulla oli mukanani upea kukkakimppu, jolla onkin vähän veikeä tarina. 

Olin Asuntomessuilla Otavamedian järjestämässä tilaisuudessa kutsuttuna, ja tilaisuudessa palkittiin taannoisen Deko:n suunnittelukilpailun voittaja, eli blogikollegani Jaana Karhu At home-blogista. Kilpailu oli siis kaksiosainen, toisessa osassa etsittiin suunnittelijaa Dekon konttiin messuille, ja toisessa osassa yleisö sai äänestää finalisteista suosikkiblogiaan liitettäväksi Dekon blogiverkostoon. Kuten jo aiemmin kerroin, oma blogini voitti siis yleisöäänestyksen, ja Jaana sitten sen suunnittelukilpailun josta nyt jaettiin palkinto. Ehdin jo hieman harmitella, etten yleisöäänestyksen voittajana saanut myös kukkia, mieluusti olisin itsekin sellaiset ottanut kun Jaanan upeaa kimppua katselin. Ja nyt tuo Jaanalle ojennettu kimppu onkin meidän keittiön pöydällä! Mitä ihmettä :-D
Sattumusten kautta tuo ihana kimppu tosiaan päätyi meille, ja kaikkein hämmästyttävintä on se, että kimppu selvisi hyvänä oltuaan lähes kaksi päivää paketissa, kuumassa autossa jne. Ammattilaiset osaa, pakko sanoa. Kimpun on tehnyt floristimestari Kirsi Saarenpää Porista, eli terveisiä vaan sinne, hyvin oli pakattu! Se sattumus minkä takia kimppu meille päätyi, liittyy kyllä kimpun säilymiseen myös. Meillä oli Jaanan kanssa sama hotelli Porissa, ja tilaisuuden jälkeen Jaana pyysi että kimppu laitettaisi hotellin kylmiöön odottamaan seuraavan päivän kotimatkaa. Lopulta, kun olimme molemmat jo tahoillamme kotimatkalla, laittoi Jaana minulle viestiä, että ei voi olla totta, se kimppu unohtui sinne kylmiöön. Hän oli itse junassa, mutta me autolla liikenteessä ja vielä suhteellisen lähellä Poria. Auton nokka siis takaisin kohti hotellia, ja kävimme vielä hakemassa kimpun mukaan. Automatka kimpulla kesti vielä viitisen tuntia helteessä, mutta siinä se nyt on, ja tosi kaunis edelleen! Uskomatonta että se selvisi.


Kiitos vielä Jaanalle kimpusta sekä onnittelut voitosta, uskon että harmitus on ollut kova kun kimppu jäi, mutta tässä vielä kuvina terveiset sinne pohjoiseen!Mukavaa viikonloppua! Koetan kahlata piakkoin Asuntomessujen kuvat läpi, jotta saisin niistäkin teille näytettyä parhaat palat :-)


2 kommenttia

  1. Ihana kirjoitus ja totta tosiaan, vähän hassusti kävi mutta kimppu näyttäisi päässeen ihan oikeaan paikkaan ♥

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!