Pienen vessan piristyksenä pyöreä juuttimatto


Pitkästä aikaa tartuin kameraan myös sisätiloissa. Saman tien ollaankin sitten asian ytimessä, eli vessassa :-D Syy vessan kuvaamiseen on tuo lattialla oleva pieni matto. Minulla oli jo pitkään visio, että tila kaipaa lattialle jotakin luonnonväristä saarnitasojen kaveriksi. Koska tilan mitat on vähän eri paria tarjolla olevien mattojen kanssa, totesin pyöreän 90cm maton olevan paras vaihtoehto. Kun tietää mitä etsii, eikö homman pitäisi ollakin helppoa? Vaan yllättävän haastavaa olikin löytää juuri tietynlainen matto, ja vielä sellaiseen hintaan jonka siitä suostun maksamaan. Viisikymppiä oli selkeästi liikaa, sillä rahalla maton löysinkin toisaalta, mutta lopulta sinnikkyys palkittiin, kun vastaava löytyi puolella siitä Eurokankaasta.
Vessaan tuli tehtyä taannoin myös pieni tauluhylly, kun nurkkia siivotessa tuli vielä yksi jämäpala tuota saarnitasoa vastaan. En halunnut kannattimia näkyville, joten nikkaroimme tuollaisen toisenlaisen kiinnityssysteemin hyllylle. Hyllyn alla menee päästä päähän puu johon levy on kiinnitetty altapäin. Sitten koko hoito on ruuvattu aluspuusta kiinni seinään. Musta väri oli aika luonteva valinta (taas) ja nyt hyllyssä toistuu vastapäisen seinän kalusteen väritys.

Mukavaa alkanutta viikkoa taas teille kaikille!


4 kommenttia

 1. Tuo matto tuo mukavaa lämpöä tilaan. Ja, hyllykkö on hyvä idea. Kaunis tila!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Minustakin lattia kaipasi jotakin lämpimän sävyistä kaveriksi puisille tasoille. Ja kyllähän tuolla nyt kelpaa käydä :-D

   Poista
 2. Kaunis ja lämmin värinen matto. Ihana toi koivuseinä.
  Mitenkä saat kukat viihtymään, onko sulla vessassa ikkuna ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu siellä on sellainen ihan pieni neliön mallinen vessa-ikkuna, mutta tuo kasvi on tosi vähään valoon tyytyväinen. Meillä on myös kylpyhuoneessa samanlainen viirivehka, sielläkin tosi pienellä valolla pärjäillyt.

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!