Upea puisto, Kotkan Sapokka


Tänään tuli muissa asioissa reissua Kotkaan, ja päätettiin lähteä koko perhe siellä käymään. Mies lomailee vielä tällä viikolla, niin olen koettanut omien töidenkin kanssa ottaa aika maltillisesti, ja napata näitä pieniä lomahetkiä ja päiviä sieltä mistä voin. Kotkassa ei olla käytykään aikoihin, ja ajattelin, että lapset varmaan pitäisivät Sapokan puistosta vesiputouksineen. Itse ainakin pidän, sen tiesinkin jo entuudestaan :-D Olemme siis alunperin kotoisin Kymenlaaksosta, ja tämä Sapokka on itselleni tuttu paikka jo vuosien (vuosikymmenten) takaa. Edellisestä reissusta oli kuitenkin jo tosi pitkä aika, ja huomaan, että puisto oli ainakin rehevöitynyt upeasti sitten viime näkemän! Tässäpä siis vahva suositus kaikille puutarhojen ystäville jos liikutte Kaakkois-Suomessa, menkää ihmeessä tutustumaan Kotkan Sapokkaan!


Mukavaa alkanutta viikkoa!

6 kommenttia

 1. Kiitos vinkistä, näyttää ihanalta paikalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla kannattaa kyllä käydä! Vesiputous oli lasten mielestä tosi jännittävä, samoin isot kalat joita lammessa oli, ja niitä näki aika läheltäkin :-D

   Poista
 2. Ihania kuvia, kyllä Sapokka on kyllä ihan mahtava paikka. t. Mia, Kotkan viestinnästä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! Teillä on kaunis kaupunki :-) Omat muistikuvat kaupungista olivat niin monien vuosien takaa, että selkeästi pitää päivittää vielä Kotka-tietämystä jossain vaiheessa toisenkin visiitin verran :-D

   Poista
 3. Entinen kotikaupunki on kyllä puistojen osalta hieno! Kun seuraavan kerran menet käymään, muista myös: Yrttipuutarha, Katariinan meripuisto, Fuksinpuisto ja Karhulassa oleva Jokipuisto. Onhan siellä vielä muitakin, löytyy kaupungin sivulta. Mutta noista itse pidän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, kiitos näistäkin vinkeistä! Kiinnitimme huomiota, että kaikkialla oli hienoja puistoja kun autolla ajoi kaupungin läpi. Ehdottomasti vaatii vielä toisenkin reissun, niin ehtii käydä näissä muissakin puistoissa :-) Kivaa kesän jatkoa sinulle, ja kiva kun jätit kommenttia!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!