Kynttilät esiin, elokuu päättyy
Päätin, että koska huomenna alkaa syyskuu, voi kynttilöitäkin alkaa jo kaivelemaan kaapeista esille. Olemme uuden tilanteen edessä, meillä ei ole vielä koiranpennun tulon jälkeen poltettu kynttilöitä, eli jonkunlaista koulutusta on kai tiedossa. Toisinsanoen koira kouluttaa meidät ihmiset laittamaan kynttilöitä jonnekin muualle kuin matalalle sohvapöydälle? :-D

Sohvalla muiden tyynyjen lomassa lymyilee eilinen ostokseni Marimekon kantis-illasta. Tuo mustavalkoinen pellavatyyny oli jotenkin niin kutsuva, että en voinut vastustaa. Minulla on ollut kesästä saakka käsilaukussa synttärilahjaksi saatu Marimekon lahjakortti, ja nyt illan alennuksilla raaskin sen käyttää. Tyynyn lisäksi ostin itselleni paidan, joka sai minut todella hämmästymään. Minä, vannoutunut mustiinpukeutuja valitsinkin pinkki-sinisen vaatteen! Mitä tapahtuu, pitääkö olla huolissaan?

Toivottelen oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia

 1. Noin matalalla pöydällä en kyllä uskaltaisi walesin kanssa kynttilöitä polttaa, mutta vähän korkeammalla sivupöydällä kyllä kynttilät palaa.
  Kerran oli koirakaveri käymässä ja melkein sen häntä kynttilässä, kun en ollut ajatellut että se juuri 10cm korkeampi niinpä häntäkin nousee korkeammall... Onneksi ei ehtinyt käydä mitään! Varovainen saa kyllä noiden kanssa aina olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämähän se riski on, siksi ounastelinkin ettei ehkä onnistu. Vaan nyt iltamyöhällä koira ehti käydä nukkumaan, niin käytin tilaisuuden hyväkseni, ja kynttilät on palaneet jo pitkään :-) Laitoin Instagramiin kuvankin stooriin todisteeksi :-D

   Poista
 2. Eilen nostin kynttilöitä esille sisälläkin. Terassilla olenkin jo muutamana viikonloppuna kynttilöitä poltellut. Ihanan tunnelman luovat!
  Mukavaa syyskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tunnela on kynttilänvalossa ihan omaa luokkaansa :-) Terassilla minä en olekaan polttanut kynttilöitä, meillä on niin avoinaset kaikki terassit, ja aika tuulista usein, niin ei ole tullut testattua. Pitääpä kuitenkin kokeilla!
   Tunnelmallista syksyä sinullekin!

   Poista
 3. Oi miten herkulliset värit ja sävyt näissä kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Syksyisin tekee mieli sisustaakin hieman syvemmin sävyin, samaan tapaan kuin ulkonakin värit vaihtuvat tummempiin :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!