Syksyn värit

Meillä on talon takana pieni metsikkö. Se näkyy lattiasta alkavista isoista ikkunoista hyvin sisälle, ja on tavallaan osa sistustustamme.  Kulloinenkin vuodenaika on siis vahvasti läsnä myös sisätiloissa tuon viherseinän välityksellä. Nyt kun puut ovat alkaneet kellastua, on käsillä ensimmäinen vuodenajan vaihdos täällä asuessamme. Toki olemme nähneet jo yhden vuoden kierron näiden ikkunoiden kautta kun rakentaminen alkoi viime syksynä, mutta silti kokemus on näin talossa asuessa paljon vahvempi. 

 Puiden keskellä on iso kivi, ja puut sen ympärillä nousevat korkeuksiin kuin seinämät. Tila on kuin linnan holvi, todella kaunis! Pikkuneiti meni tänään metsään leikkimään, aivan kuten lähes joka päivä muulloinkin. Nyt nappasin kuitenkin kameran mukaan ja menin perässä. Tuo keltainen matto tuo metsähuoneeseen vielä ihan uudenlaisen tunnelman ja halusin vangita sen kuviin. Otin jo muutaman kuvan, ja olin kumartunut ottamaan seuraavaa kun kasvoissani tuntui inhasti hämähäkin seitti (hrrrrrr...). Vaikka lapsuuden järkyttävästä ötökkäkammosta olenkin päässyt jo hyvin neutraaliin suhteeseen niiden kanssa, sai tämä peukalon pään kokoinen tyyppi lähes naamassani aikaan "kevyet" inhonväreet :-D Koetin vielä väristyksiltäni ottaa siitäkin kuvan, ja sitten päätin että ehkä kuvaankin tytön metsässä joku toinen kerta. Onneksi sain pari ihan kivaa otosta kuitenkin!


Hyvää loppuviikkoa kaikille, muistakaahan käydä osallistumassa arvontaan jos ette ole vielä käyneet!


8 kommenttia

 1. Kiva pikku metsikkö ja ihana tytteli! :) Ei nuo hämähäkit kyllä mitään lempielukoita ole.. :D Hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei ne minua haittaakaan normaalisti, mutta tuo että työnsin siihen naamani kiinni oli tosiaan vähän liikaa :-D :-D Kiitos samoin, hyvää loppuviikkoa! Huomenna onkin jo perjantai :-)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joo täällä meilläpäin on ainakin jo aika keltaista puissa, ja yhden oikein punaisen pihlajankin näin jo. Onkohan se tuo meren läheisyys tai mikälie, yöt on olleet kyllä kylmiä jo vaikka etelässä ollaankin.

   Poista
 3. Meidän pihakoivuissa alkaa osassa olemaan samat värit, muualla kyllä vielä vihertää. Sieltä se syksy sieltä pikkuhiljaa tulee.

  Suloinen tyttö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aika paikoitellen on vielä tuota ruskan väritystä, mutta tässä meidän lähialueella kuitenkin jo jonkun verran. Minusta on oikeasti ihan mukavaa että tulee syksy!

   Poista
 4. Koivuissa on tänä vuonna joku ruostesienitauti, sen takia kellastuvat ennen aikojaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, voi olla siis siitäkin johtuvaa! Meilläpäin on tosin pihlajatkin alkaneet paikoitellen punertua, eli voihan se olla että täällä on ollut joku tosi kylmä yö? Ja kuivaa oli monta viikkoa helteiden aikaan.

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!