Kuohuvat aallot ja tyyni mieli
Päivällinen hoitui paistamalla makkarat nuotiolla. Nuotiokin oli valmiina, samoin puita. Mieli tyyntyy, kun katselee aaltojen keinuvaa liikettä. Vaikka lapset kiljuu ja mesoaa intoaan, meren äärelle sekin ääni mahtuu hyvin, eikä täytä korvia kuten kotona. Nykyään yksi lempipaikoistani Porvoossa on tämä Emäsalon kärki. Jos osaisin, kirjoittaisin runon aaltojen siloittamista rantakallioista, korkealle pärskyvistä laineista, ja siitä, miten rauhoittava vaikutus merellä minuun on. Kun en osaa, otan siitä valokuvia. Toivottavasti niistä välittyy samat ajatukset ♥

4 kommenttia

 1. Vesi on hieno elementti, mutta jos oikein myrskyää sitä minä pelkään.
  Kesä on ollut tosi lämmin, ei sitä jaksa aina koneella kirjoitella.
  Nyt vähän viilentyi ilma, mukavalta tuntuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vedessä on kyllä voimaa, ja kovasti myrskyävää merta tai järveä onkin ihan viisasta hieman pelätä. Tai ainakin kunnioittaa. Toisaalta, kun on turvassa rannalla, on myrskyäkin minusta upea katsella.
   Meillä on ollut todella kuuma, tänään on oikeastaan ensimmäinen päivä että on vähän viileämpää. Edelleen tosi lämmin, mutta +25 sen aiemman yli kolmenkymmenen sijaan. Heti on mukavampi olla, ja jaksoin jopa siivoilla kotona!

   Poista
 2. Kaunista! En ole koskaan kokenut tuota osaa Porvoosta, pitää siis ehdottomasti suunnata karummille kallioille. Jylhän komea tunnelma välittyy hyvin kuvista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni mieltää että Porvoossa on vain joki, mutta itselleni meri on paljon suuremmassa roolissa. Asumme lähellä merta, ja käymme myös ulkoilemassa ja retkillä monesti meren rannoilla. Niitä on kuitenkin paljon enemmän kaupungissa kuin jokea :-) Kannattaa käydä tutustumassa kaupunkiin myös keskustan ja vanhan kaupungin ulkopuolelta, täällä on paljon muitakin kauniita ja kiinnostavia paikkoja!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!