Paketointia

Talostakoti joululahja paketointi


Käsi ylös jos joku muukin aikoo paketoida lahjoja vasta viime tipassa? Joka vuosi olen saman edessä, aikeet on hyvät tehdä homma ajoissa, mutta toteutus ontuu. Lisäksi meillä kävi niin, että nämä loppuviikon päivät piti olla niitä jolloin hankin (joo-pa, ajoissa) ja paketoin lahjoja, niin torstaina päiväkodista soitettiin kesken päivän että lapsi on kuumeessa ja pitäisi hakea kotiin. Kipeän lapsen kanssa en tietenkään päässytkään kaupoille, joten paketoitavaakin on nyt sitten yömyöhäksi huomattavasti vähemmän. Kätevää :-D (kuumetta en tosin lapselta saanut mitattua millään, joten ilmeisesti väärä hälytys?)

Kuvan paketeissa on käytetty sitä mitä kaapeista löytyy, eli perinteistä ruskeaa paperia, juuttinarua ja himmelin teosta jääneitä heiniä. Pieni väripilkku syntyy silkkinauhasta, ja elävyyttä pakettiin tuli pienellä punonnalla. Pakettikortit tekaisin vielä pahvista jota aina tulee noiden paperirullien sisältä, eli aika ruskean sävyissä mennään nyt.

Lisää kivoja paketointi-ideoita löytyy muuten Instagramista, jossa Oblik-blogin Jutta lanseerasi kivan #paketointiperjantai tunnisteen. Käykäähän kurkkaamassa, jos kaipaatte inspiraatiota :-)

2 kommenttia

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!