Toinen adventti ja marimekko jouluverhot ikkunassa


Talostakoti keittiö marimekko verhot

Toinen adventti valkeni vesisateisena, ja eiliset lumet olivat taas tiessään. Lasten tekemät lumihiutaleet ikkunassa muistuttavat kuitenkin siitä, että valkoista lunta odotellaan, ja toivottavasti myös saadaan pian! Joulun lähestymisestä kertoo myös ikkunaan ripustetut jouluverhot. Nämä samat Marimekon Kuusikossa-verhot ovat olleet meillä jo vuosikausia, ne on hankittu jo edelliseen taloon, ja täällä vain lyhensin ne taas sopiviksi. Kuten joulukuusen koristeissakin, myös esimerkiksi näissä verhoissa en kaipaa juurikaan vaihtelua. Tykkään, että tietty määrä perinteitä tuovat tunnelmaa ja pysyvyyden tunnetta elämään. Mennään siis samoilla jouluverhoilla tänäkin vuonna! :-)

Talostakoti keittiö joulukuu


Tähän adventtisunnuntaihin kuului paljon luistelua, kun yhdellä pelaajalla alkoi aamulla peli, heti sen perään oli yleisöluistelu jonne myös muut lapset halusivat, ja sen perään vielä nuorimpien kiekkokoulu. Koska mieheni hoiti alkuosan kiekkoiluista, ehdin välissä napata nämä kuvat. Meille sunnuntait on siis nykyään hyvin pitkälle jäähallia täynnä. On hienoa nähdä kuitenkin lasten innostus, ja ilo omasta kehityksestään! "Katso äiti, mä osasin" ♥

Nyt iltapäivällä ajattelin testata appelsiini-suklaakakun reseptiä jonka luin Hanna Sumarin blogista, saapa nähdä onnistunko. Ainakin se kuulostaa herkulliselta! Rauhallista sunnuntaipäivää kaikille.

2 kommenttia

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!